Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Faruri Acoperire Lichid 150ml Faruri Masina de Lustruit Renovare Lichid Zero de Reparare Polish cu Burete de Protectie Faruri

    (0) 0
(0 Recenzii)

37.80lei 30.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w39978

Puncte:

1.Protectie de lunga Durata: Cu far de masina de reparare lichid, imbatranire si deteriorare sunt prevenite, formând un strat protector care întârzie în mod semnificativ uzura, sporind protecția pe termen lung.

2.Diverse Funcții: de a Restabili original claritate cu far de masina de reparații de lichid.Spune la revedere de la zgârieturi, oxidare, și ceață, și de a îmbunătăți viziune efect de noapte în condiții de siguranță de conducere.Bucurați-vă de o clară și translucidă vedere în timp ce pe drum.

3.Îmbunătățirea Siguranței: Stimula masina ta e transmisie a luminii cu pana la 50% cu far de reparații de lichid, care rezultă în mai luminos și mai departe luminile pentru o mai sigur pe timp de noapte de conducere experienta.

4.Ușor de Utilizare: Efort de a restabili masina ta faruri în câteva minute cu reparații de lichid.Pur și simplu se aplică și ștergeți o dată pentru o mai luminos, mai clar, și mai mult aspectul lustruit.Nu este nevoie să demontați sau de a folosi instrumente complicate.

5.Îmbunătățită Duritate: Fortifica masina ta faruri cu reparații de lichid, care oferă până la 9H duritate după 1 folosi.Bucurați-vă de un zero-rezistent si durabil stralucire, care va ține faruri căutarea de noi pentru mai mult timp.

Da masina ta faruri final grijă cu mașina noastră de lumină curat!Pentru a preveni îmbătrânirea și de a îmbunătăți de transmisie a luminii, în timp ce făcându-le clar și translucid.Curat luminează cu doar 1 wipe, făcându-l ușor și rapid de operat.Spray-l pe și a vedea cât de duritatea farurile îmbunătățește în mod cuprinzător.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Far Auto Reparare De Lichid

Termen de valabilitate: trei ani

Continut: 150ML

Pachet De Listă:

Far Auto Reparare De Lichid*1

burete*1

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum