Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bloc de slefuire Pentru prelucrarea Lemnului Restaurarea Mobilei Corp Auto Mâna masina de Slefuit cu Discuri picătură de transport maritim

    (0) 0
(0 Recenzii)

41.65lei 29.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w46950

Caracteristici:

OOTDTY

Mânerul este fabricat din cauciuc pentru un simt confortabil.Cârlig de suprafață este uniform aranjate, cu și viscozitate bună.

O primă calitate, de formă dreptunghiulară în mână sablare bloc, care este lățimea standard de fișier de șmirghel.Puteți atașa cu ușurință, fie buclă & bucla sau adeziv sensibil la presiune de fișiere foi de șmirghel sau continuă șmirghel role pentru ea.este ușor de prindere pentru controlul chiar și atunci când șlefuire plat, viraje strânse, și alte greu accesibile zone.

Un versatil mână bloc de slefuire pentru utilizare șlefuire sau lustruire într-auto body paint și magazine, detaliază magazine, de prelucrare a lemnului productia de mobilier, pentru prelucrarea metalelor magazine, magazine industriale, drywalling, și alte articole de uz casnic și meșteșugăresc proiecte.

Șlefuire bloc este realizat dintr-un robust, dar flexibilă material compozit și are un cârlig și buclă de bază.Cârlig și buclă de bază este conceput pentru a accepta orbital discuri slefuire că cele mai multe dintre noi au deja în magazinul nostru.

Acesta va lucra cu orice tipar de orificii de disc de slefuire sau chiar nici o gaură de șlefuire discuri.Cârlig și buclă de hârtie se va atașa cu ușurință și de a desprinde cu ușurință de sablare bloc cand sale de timp pentru a schimba hârtie sau crupe.

Caietul de sarcini:

Material:Spuma PU

Dimensiune:Approx7x39cm/2.75x15.35inches

Culoare:Galben

Pachetul Include:

1x Mână Sablare Bloc

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LJHDFY

Adauga Comentariul Tau Acum