Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Faruri masina de Lustruit Agent 30ml de Reparații Auto Lichid Pentru Restaurarea Farurilor de Automobile de Renovare Instrument Pentru Motociclete

    (0) 0
(0 Recenzii)

42.64lei 34.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w51526

Nostru Faruri Agent de Reparații autorizat este perfect pentru restabilirea claritatea de a dispersorului farului.Sa superhidrofob acoperire indeparteaza eficient ceață și îngălbenirea, asigurarea condițiilor optime de lumină de ieșire pentru vehicule electrice.

Caietul de sarcini:

Conținut Net: despre 30ml

Aplicatie: masina de faruri, Geam, stopuri, proiectoare ceata, semnalizatoare, lumini de mers înapoi

Lista De Ambalare:

1buc de Faruri de Reparare poloneză

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.A îmbunătăți Vizibilitatea: mașina Noastră faruri de reparare lichid păstrează faruri clare și în condiții de siguranță, restabilirea claritate pentru a asigura vizibilitate maximă asupra drumului și ținându-vă în siguranță de la accidente potențiale.

2.Decolorare de Prevenire: a Opri masina ta faruri de decolorare cu reparații de lichid.Se elimina daune de soare, praf și alți contaminanți în timp ce crearea unui superhidrofob înveliș care acționează ca un scut împotriva vreme rea, ploaie, și razele UV, asigurând o durată de claritate și strălucire.

3.Faruri de Reparare: a Restaura masina ta faruri originale claritate cu acest lichid care se elimină zgârieturi, îngălbenirea și estomparea care reduce vizibilitatea și safety.By aplicarea acestui lichid, puteți prelungi durata de viață a farurilor și a le face mai luminos pentru o mai bună experiență de conducere.

4.Restaurare faruri Soluție: Aceasta masina faruri de reparații de lichid poate elimina ceata pe far obiectiv, de a restabili lumina de ieșire din mașină, și de a proteja farurile de la daune suplimentare.Acesta oferă, de asemenea, de mare transparență pentru faruri noi, asigurând o imagine clară asupra drumului.

5.Utilizate pe scară largă: Pentru o viziune mai clară și mai sigură de conducere, încercați noastre de far de masina de reparare lichid.Ușor se aplică soluția pe burete, curat farurile de la masina ta, motocicleta, sau vehicul electric, și bucurați-vă de restaurat luminozitate și de performanță.

  • Origine: China Continentală
  • Element De Volum: Reparații esența

Adauga Comentariul Tau Acum