Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

500ml Anvelope Cleaner Spray de Produse de Îngrijire Auto Wheel Cleaner Spray Rim Cleaner Pentru Protecție de Durată Profesionale Wheel Cleaner

    (0) 0
(0 Recenzii)

96.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w50785

Descriere:

Roata cauciuc aspirator pentru masina indeparteaza de frână praful și murdăria de pe jante cu usurinta.Proteja strat clar și de a face jantele arata ca noi.Salva costurile de reparație prin păstrarea jante in stare buna.Ușor de utilizat și eficient.

Caietul de sarcini:

Nume: Anvelope Curat

Capacitate: 500ml

Lista De Produse:

Anvelope Cleaner x 1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Curățare completă: Cu acest rim cleaner pentru auto, puteți cu ușurință spray departe rugina metal și frână de praf, murdărie și pete, și aduce înapoi luciul și culoarea de roți.Acest wheel cleaner spray este eficient și convenabil.

2.Versatil Anvelope Cleaner Spray: Potrivit pentru aliaj, strat de pulbere, chrome și haina clar vopsit jante.Aceasta anvelopa cleaner spray este special formulat pentru a proteja jantele.

3.Negru și Lucios Anvelope: Cu această roată și anvelopă curat, puteți scăpa de maro anvelope, face cauciucurile arata la fel de buna ca nou, crește luminozitatea și saturația de anvelope.

4.Extinde durata de Viață a Anvelopelor și de a Salva Bani: anvelope auto curat blochează razele UV care produc oxidare și îmbătrânire a anvelopelor.Aceasta vă ajută să păstrați anvelope în stare bună și pentru a reduce costurile de reparație.

5.Nu Hassle Anvelope de Curățare: Această roată anvelopă curat transformă roți și anvelope în câteva minute.Doar spray, scrub, și șterge.Acest rim cleaner face jantele arata ca noi, cu nici un hassle.

  • Origine: China Continentală
  • Element De Volum: Curățare

Adauga Comentariul Tau Acum