Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cauciuc Restaurator 80ml cel Mai bun Restaurator de Mașini Crema Auto din Piele Cauciuc Renovare Pasta de Lungă Durată Cristale de Acoperire Pentru Masina

    (0) 0
(0 Recenzii)

69.76lei 34.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34078

Acest High-Gloss Garnituri de Cauciuc Agent este proiectat cu un cot în formă de aplicator și benzi de protecție pe care o face usor de intretinut.Acesta oferă hidratare profundă, care se extinde durata de viață a garniturilor din cauciuc pentru până la 60 de zile, cu o singură cerere.

Nume produs: agent de îngrijire

Material produs: lichid

Produs greutate: 97g

Dimensiune produs: 3x4.4x13.9CM (1.18x1.73x5.47inch)

Memento: dimensiune Produs/imagini manual sunt evaluate și luate, te rog iartă-mă pentru o abatere

Lista:

Cauciuc Restaurator x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Menține elasticitatea: Renovare Nostru de Reparații Agent previne în mod eficient de cauciuc, benzi de imbatranire, whitenings, și restabilește elasticitatea, oferă umiditate adânc.

2.Servicii îmbunătățite de Viață: Renovare Nostru Agent de Reparații autorizat ajută la menținerea flexibilității benzi, previne imbatranirea, și cracare.Ștergeți numai o dată pe lună și bucurați-vă de o durată de viață prelungită.

3.Revitalizarea Finisaj: de a Debloca masina ta e adevăratul potențial cu Renovarea Agent de Reparații autorizat, echipat cu mare capacitate 80ML formula.E nevoie doar de o singură aplicație pentru a transforma vehiculul dumneavoastră și păstrați strălucitoare pentru 60 de zile.

4.Efort Ștergere: Experiență ușor și mizerie-aplicație gratuită cu Renovarea Agent de Reparații autorizat.Cu special concepute cot și ștergeți-usor de a formula, se potriveste conturul corpului.

5.Iarna-Dovada Soluție: Renovare, Reparații Agent formulare speciale și benzi de protecție a oferi o dovada iernii soluție, prevenirea îngheț și temperatura scăzută daune.

  • Lățime Produs: 4.4cm
  • Tip De Material: Lichid
  • Articol Greutate: 97g
  • Numele Modelului: agent de îngrijire
  • Tip De Element: Materiale de umplutură, Adezivi Si Etansanti
  • Origine: China Continentală
  • Înălțime Element: 13.9cm
  • Element De Lungime: 3cm

Adauga Comentariul Tau Acum