Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

30/100ml Sticlă Auto, Parbriz, geamuri Laterale Anti-ceață de Acoperire Lichid Spray Impermeabil Agent de Sticlă Anti-Aburirea rezistent la apa Curat

    (0) 0
(0 Recenzii)

37.21lei 18.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w27324

30/100ml Sticlă Auto, Parbriz, geamuri Laterale Anti-ceață de Acoperire Lichid Spray Impermeabil Agent de Sticlă Anti-Aburirea rezistent la apa Curat

Puncte:

1、Automată Formarea Filmului: Acest impermeabil auto de acoperire îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte și în vreme umedă, și îmbunătățește siguranța șoferului.Acesta poate, de asemenea, în mod automat și de a forma rapid o apă blocarea film pe suprafața de sticlă, astfel încât performanța de a ștergătoarelor de parbriz este mai bine.

2、Clar și Perfect Viziune: de a Preveni apa de umectare parbriz și oglinda retrovizoare a masinii.Un strat invizibil este creat pentru a preveni umezeala si ploaie, astfel încât nu aveți nevoie pentru a curăța geamul frecvent.Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru casca de motocicletă Acoperi.

3、Impermeabil Tehnologie: Acest strat de sticlă nu folosi un silicon formula, dar asigură un efect de durată mai lungă și mai puternică rezistență la factorii de mediu.Este inodor, de lungă durată, respirabil, invizibil și super-hidrofob.

4、Multi-scop: Utilizați acest strat impermeabil agent pentru a trata masina ferestre și oglinzi retrovizoare, sau să le aplice pentru baie sticla, oglinzi de curtoazie, usi de sticla, etc., pentru a le face mai clare.

5、Ușor de Utilizat: elimina cu Ușurință murdăria, animale de companie saliva, grasime, amprente, seva de copac, bug-uri, etc. pe suprafețele de sticlă, cum ar fi parbrize, geamuri și oglinzi.Pur și simplu spray pentru zona dorită fără lustruire, care este simplu și rapid.

Caracteristici:

1. 100% de brand nou, rapid, rezistent la apa de sticlă, spray de eficiente.

2. Clare și transparente de viziune, de conducere în condiții de siguranță.Ușor de utilizat, spray și ștergeți.

3. Trata masina ferestre și oglinzi retrovizoare cu acest strat impermeabil agent, sau să le aplice pentru baie sticla, oglinzi de curtoazie, usi de sticla, etc., pentru a le face mai clare, mai rapid și mai ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Nume: Impermeabil agent de acoperire pentru geamuri auto

Material: PE

Capacitate: aproximativ 30ml/100ml

Dimensiune: 11*2.8 cm/4.33*1.1 în(30ml); 14.5*3.5 cm/5.71*1.38 în(100ml)

Lista De Ambalare:

Automobile De Sticlă Strat Impermeabil Agent*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Caracteristici Speciale: Alte
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 100g
  • Element De Volum: 30ml 100ml
  • Numărul De Model: Masina cu cristale lichide ceara auto vopsea auto

Adauga Comentariul Tau Acum