Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ceramica De Acoperire Auto Detaliu Rapid Spray Extinde Protecția Ceara Auto Hidrofobe Polish Vopsea Hidrofobă Strat De Top Wash Wax

    (0) 0
(0 Recenzii)

90.13lei 45.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w38859

Puncte:

1. Clean & Polish cu Ajutorul nostru 3-în-1 de Protecție Ridicat Repede Haina Pulverizator este cel mai simplu, mai rapid și mai eficient mod de a curăța, de a restabili și poloneză masina ta.

2. Acoperire de protecție 3 in 1 strat ceramic spray este cel mai bun partener pentru masina, economisind timp și bani.Îndepărtează cu ușurință murdăria și grăsimea, reparații zgârieturi și creează un strat protector care împrospătează masina ta și ține-l stralucitor de luni de zile.

3. Ușor Și Rapid Doar spray 3 in 1 strat ceramic spray cu vopsea auto si instantaneu va inlatura praful, murdaria, excremente de păsări, noroi, praf, grăsime și pete pe contact, la a face masina de spala o briza.

4. Protecție de lungă durată Folosind un sistem avansat de nanotehnologie formula, masina de suprafață se formează un strat de protecție care durează luni de zile și oferă o strălucire de lungă durată.Indeparteaza petele de apa, de oxidare și de mulți alți contaminanți care pot afecta vopsea auto.

5. Multi-Scop de lungă durată 3 in 1 strat ceramic spray este conceput pentru vehicule și alte suprafețe solide care necesită superior strălucire și protecție.Potrivit pentru toate suprafețele pe masini, barci, motociclete, Rulote, atv-uri, vopsele, materiale plastice, sticlă și mai mult.

Descriere:

Avansate de respingere apă tehnologie este adoptată pentru a preveni în mod eficient picături de apă de la aderarea la suprafața mașinii și reduce generarea de apă, pete și pete.

Spray de acoperire are un puternic efect anti-poluare funcție, care poate rezista în mod eficient de praf, ulei și alți poluanți în aer, și, în același timp, ajuta la prevenirea razele UV de la invadarea și întârzie procesul de îmbătrânire a masina de suprafață.

Aplicabile faptei:

1. Masina de frumusete de întreținere: este potrivit pentru îngrijirea suprafețelor de diferite modele pentru a îmbunătăți aspectul de mașini.

2. De uz casnic de întreținere a vehiculului: este convenabil pentru proprietarii de automobile pentru a efectua de zi cu zi de întreținere a vehiculului la domiciliu, economisind costurile de întreținere.

3. Service Auto industrie: potrivit pentru mașina de înfrumusețare, întreținere, reparații și în alte locuri, oferind profesionale servicii de îngrijire.

Caracteristici:

1. Nume: 3 în 1 de Ceramică Vopsea Auto Spray

2. Conținut Net: 500 ml

3. Funcția: lucios, neted, rezistent la apa, anti-poluare si de imbatranire, rapid pulverizare

  • Tip De Material: Liquied
  • Lățime Produs: 25cm
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Tip De Element: Lustruire & Slefuire Materiale Stabilite
  • Numele Modelului: 3 În 1 Strat Ceramic Spray
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: Ce
  • Nume De Brand: vvcesidot
  • Articol Greutate: 7cm
  • Înălțime Element: 8cm
  • Element De Volum: Acoperire
  • Caracteristici Speciale: Strat De Vopsea Spray De Piese Auto Și Reparații

Adauga Comentariul Tau Acum