Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina Detaliază Perii Auto de frumusete se Spală Kit de Curățare Moale Anti-zero Multifuncțional anvelope butuc Roata Bureți, Cârpe & Perii

    (0) 0
(0 Recenzii)

220.90lei 110.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18641

Puncte:

1.Soluție de Curățare completă: 10-bucata Masina Detaliază Set Perie oferă o colecție variată de instrumente de curățare pentru a curăța eficient vehicul de sus în jos.Fie că este vorba de pensulă, perie roată, mare mănușa de spălare, perie praf, sau cârpe de curățat, acest set are te-a acoperit.

2.Superb Durabilitate: O zonă dens ambalate, de înaltă calitate perie setați artizanale cu materiale high-end, care rezistă la zgârieturi, aceasta masina detaliază set perie superb oferă durabilitate pentru frecvente, utilizarea pe termen lung fără a deforma sau deteriora masina e vopsea.

3.Multifunctional Set: Realizarea unui superior curat, cu Mașina noastră Detaliază Set de Perie.E suficient de versatil pentru a aborda atât interior cât și exterior are nevoie de curățare, ajungând chiar și cele mai grele zone, fără a provoca pagube.Ia-ți mașina spumante ca nou.

4.Eco-Friendly de Curatare: mașina Noastră detaliază set de perie este un reutilizabile instrument de curățare care oferă o excelentă performanță de curățare și un finisaj lucios.Acesta este dotat cu ecologic microfibra lavete, care reduce cantitatea de produse de curățare necesare.

5.Transporta Convenabil: Organizarea și ușor de transport masina instrumente de curățare în Mașina noastră Detaliază Set de Perie este fluorescente de avertizare sac de depozitare.Bucurați-vă de un stres-free car experiență de curățare oricând și oriunde, fără nici o povară în plus.

Descriere:

Îmbunătăți masina ta va straluci cu Mașina noastră Detaliază Kit.Acest kit contine instrumente, inclusiv o mare densitate perie de curățare, pentru a ajuta la curat greu accesibile locuri.Cu excelente performanțe de curățare, acest kit este perfect pentru toate masina ta are nevoie de curățare.Da masina ta grija pe care o merită cu Mașina noastră Detaliază Kit.

Caietul de sarcini :

1.Material: ABS + Flanel

2.Dimensiuni: (aprox.)19cm/7.48 cm

Notificare:

1.Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element de culoare pot varia ușor de la imagine.

2.Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți-1-2 cm în dimensiune.

Lista:

1*perie praf

1*U în formă de perie de cauciuc

1 roata*perie

1*pensulă

1*mare spalatorie auto manusa

1*două culori 30*40cm spalatorie auto prosop

1*30*30 microfibra prosop patrat

1*gri 25*25 de sticlă prosop

1*5-inch ceara burete

1*sac de depozitare cu avertizare fluorescent

  • Tip De Material: ABS+ Flanel
  • Caracteristici Speciale: detalii perii
  • Înălțime Element: 5cm
  • Tip De Element: Bureți, Haine & Perii
  • Lățime Produs: 15cm
  • Articol Greutate: 820g
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum