Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Agent De Acoperire Spray Vopsea Auto Restaurator Curat Vopsea Agent De Acoperire Acoperire Ceramica Spray Auto Detaliază Ceramica Spray De Detaliu

    (0) 0
(0 Recenzii)

93.79lei 46.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31782

Puncte:

1. Protecție ideală: Acest strat ceramic pentru autoturisme forme de protecție ceramice de acoperire care împiedică în continuare zgârieturi, scuffs și decolorare, oferind exterior masina o durată de strălucire și frumusețe.

2. Experimentați o Plimbare mai Bine: Realizarea neted și puternic de conducere cu Masina noastra Agent de Acoperire prin Pulverizare.Formula sa avansată reduce frecarea și drag, rezultând în creșterea accelerației.Mai mult decât atât, acesta respinge murdăria, apă, și razele UV să păstrați mașina curată pentru mai mult timp, restabilirea performanțelor sale.

3. Super-Hidrofob de Acoperire: Elimina hassle de frecvente mașină de curățare cu Mașina noastră de Acoperire prin Pulverizare.Utilizarea super-strat hidrofob, se reduce semnificativ murdăria build-up, păstrarea masina ta fără pată, în ciuda condițiilor meteorologice dificile și moloz.

4. Efort de Protecție: Ai nevoie doar pentru a curăța mașina o dată pe lună și se aplică acest Agent de Acoperire prin Pulverizare în câteva minute pentru a obține o stralucire perfecta de pe masina cu vopsea.Economisiti timp si efort cu acest strat ceramic pentru autoturisme.

5. Adoptarea pe scară largă: Experiență de hassle-free de îngrijire auto cu Acoperire Ceramica Spray, care oferă o protecție de lungă durată pentru vopsea, cauciuc și sticlă.Acesta reduce nevoia de auto sampon si ceara, asigurându-se ușor de întreținere și de întreținere a autovehiculului dumneavoastră.

Descriere:

Experiență de conducere buna si proteja masina de pete de apă, intemperii, murdărie și resturi cu mașina noastră agent de acoperire prin pulverizare.Perfect pentru o varietate largă de aplicații, pur și simplu se aplică spray-ul în câteva minute de lungă durată mașină de protectie exterior.

Caietul de sarcini:

1. Nume Produs: Motor Curat/Motor Agent De Acoperire

2. Conținut Net: 500 ml/100ml

3. Eficacitate: puternic de decontaminare, în condiții de siguranță și non-corozive, folosite pentru a menține piese si metal cromat piese pe aspectul de motor, și se poate forma un strat protector de ceara pe aspectul de obiect pentru a spori disipare a căldurii de performanță a motorului

4. Domeniul de aplicare: pete de Ulei și murdărie pe aspectul de compartimentul motor al masinii

Lista De Ambalare:

1*Agent De Acoperire Motor

  • Articol Greutate: 500g
  • Origine: China Continentală
  • Numele Modelului: vopsea auto restaurator
  • Element De Lungime: 7cm
  • Tip De Element: Slefuire Lustruire Cu Paste Si Lichide
  • Nume De Brand: vvcesidot
  • Înălțime Element: 23cm
  • Caracteristici Speciale: Agent De Acoperire Prin Pulverizare
  • Lățime Produs: 2cm

Adauga Comentariul Tau Acum