Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

64K din piele moale de carte de mână de desene animate de culoare pagină notebook student jurnal cartea de papetărie

    (0) 0
(0 Recenzii)

25.21lei 17.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w73628

Nume: desene animate notebook

Dimensiune: 10.3*14.4 cm

Stil: Stil 2, Stil 3, Stil 4, Stil 5, Stil 8, Stilul 9, Stil 10 (4 stiluri va fi trimis la întâmplare)

Câinele Jurnal pentru Fete: piele jurnalul este confectionat din material confortabil și hârtie groasă, care nu va sangera atunci când scris sau de desen.În acest pachet veți găsi un mare jurnal, notebook-uri, autocolante.

COPIII JURNAL CU BLOCARE: Jurnal este mult mai distractiv datorită multi-pixuri de culoare și autocolante.Fata ta dulce va iubesc câinele poseta de monede și mini-desene animate notebook să se scrie prețioase gânduri, amintiri și experiențe distractive.

Păstrați Secretele Tale Sunt În Siguranță Cu Un Caine Pufos Revista!Nimeni nu are acces la jurnalul dumneavoastră în afară de tine!Acest jurnal face un excelent jurnal rugăciune, jurnal de recunoștință, jurnal secret, sau jurnal de zi cu zi pentru o fată tânără!

Dimensiuni și caracteristici: dimensiune Notebook, 10.3*14.4 cm, (128 pagini).Acest jurnal este marimea perfecta pentru a lua oriunde, și îi încurajăm pe copii să scrie în mod creativ și de a se exprima.

MARE CADOU: fuzzy blocare jurnal face un mare cadou pentru copii vârstele de 3 și până.Idee mare cadou pentru toate ocaziile, zile de naștere, vacanțe, sărbători, Ziua copilului, ziua Recunostintei, Crăciun, anul Nou și de Ziua Îndrăgostiților.

Conținutul Pachetului:

1 x Notebook

note:

1. Din cauza mai multor factori (cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii), culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de imaginile afisate pe site.

2. Atunci când se măsoară manual, vă rugăm să permită o ușoară abatere în date.

  • Type1: din piele moale de mână cartea
  • type3: Papetarie
  • Type2: Culoare Pagină Notebook
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum