Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2024 A4 Planificator de Notebook-uri Cu Lista Și Calendarul Tracker Jurnal Planificator Scopul Organizator Dropshipping Programe Săptămânale Ha F2O7

    (0) 0
(0 Recenzii)

48.71lei 31.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w96319

Descriere Produs:

1. Nume produs: 2024 Plan de Notebook-uri de Gestionare a Timpului Pumn Notebook

2. Dimensiune produs: A4:285x208mm/11.22x8.19inches

3. Produs stil: Planul de Notebook

4. Produs de culoare: Există două tipuri diferite de acest notebook, unul este 2024 planificarea anuală de notebook-uri, iar celălalt este de 365 de zile de planificare notebook-uri, pe care le puteți alege în funcție de propriile nevoi.

5. Material: hârtie

Caracteristici produs:

1. A4 design: Acest planificator adoptă format A4, care este potrivit pentru înregistrarea de zi cu zi modalitățile de lucru și planuri, precum și de urmărire de zi cu zi a progreselor și a rezultatelor.

2. 365 de zile de gestionare: Acest plan carte vă oferă 365 de zile de gestionare a spațiului, care poate ajuta cu planul de lucru și de gestionare a timpului pe tot parcursul anului.Puteți înregistra importante sarcini, întâlniri, și pentru a-do elemente de pe paginile corespunzătoare pentru fiecare zi, pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic important.

3. Punch-in cartea de eficiență manual: Acest planificator, de asemenea, are funcția de-un pumn-în carte.Puteți lovi cu pumnul în cotidianul pagină pentru a înregistra orele de lucru și de progres.Acest lucru poate ajuta să vă gestionați timpul mai bine și să fie mai productivi, în timp ce, de asemenea, fiind o modalitate de a te motiva.

4. Materiale de înaltă calitate: planificatorul folosește hârtie de înaltă calitate, care este ușor de a scrie, și structura de legare este ferm și nu este ușor să fie deteriorat.Dacă la birou sau la domiciliu, vă putem oferi un mediu stabil și de încredere partener de lucru.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc notebook

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum