Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Moda Ilustrare Conducători Schiță Template-Uri De Conducător De Cusut Umanoid Modele De Design De Îmbrăcăminte De Măsurare

    (0) 0
(0 Recenzii)

77.90lei 56.86lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w517637

Moda Ilustrare Conducători Schiță Template-Uri De Conducător De Cusut Umanoid Modele De Design De Îmbrăcăminte De Măsurare

Ca cel mai bun cadou pentru designer! [Precise Umanoid Șablon]modelul este bazat pe standardul de îmbrăcăminte stereoscopic manechin ca prototip, proporția de formă umană șablon este coordonată, iar liniile sunt corecte.Folosindu-l puteți rapid și precis de control proporțiile de îmbrăcăminte stil de desene și dimensiunea de fiecare parte.Notă: Design De Produs Brevet.

[Îmbunătăți Eficiența de Lucru]Această ilustrare de moda conducători a fost un instrument comun pentru designeri de moda pentru a desena schițe și desene în munca lor.Conceptul de design de acest domnitor este de a salva designer de timp, atunci când proiectantul trebuie proiect de desene.

[Manual de limba engleză]produsul are un manual introductiv (în limba engleză) care te învață să desenezi niste desene, dar nu poate învăța să-l folosească puțin câte puțin.Acesta se aplică cunoștințe de bază în proiectarea de îmbrăcăminte.

[De ce am nevoie de Riglă Șablon]Pentru noi designeri; acesta vă poate ajuta să atragă o parte din stilul hartă, la stânga și la dreapta de simetrie, manuscrisul desen este curat și stilul structura este clar.Pentru designer profesionist; acesta vă poate ajuta să economisiți timp pentru a trage proiect, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

Stil:Tip B Tip / O / Combinație

Culoare:așa Cum se arată

Material:Hârtie

Conținutul Pachetului:

1 * șablon Desen

1 * manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Tip: Kit De Cusut, îmbrăcăminte șablon desen
  • Material: Hârtie
  • Origine: China Continentală
  • Utilizarea: Broderie

Adauga Comentariul Tau Acum