Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cusătură Diagonală Casete Diagonală Dreaptă Cusături Instrucțiuni Instrument De Încredere Convenabil Diagonală Dreaptă Cusături Instrucțiuni Instrument

    (0) 0
(0 Recenzii)

27.39lei 13.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w518086

Face perfect diagonală cusături cu aceste măsuri de siguranță material casete.Ghidat de roșu, negru și albastru fire, puteți alinia tesatura cu ușurință și cu precizie.Casetele sunt ușor pentru a elimina și nu lasă pete.Cu un design minunat și indemnizațiile cusătură pe ambele părți, aceste benzi sunt un must-have pentru quilters și canalizare.

Nume Produs: Diagonala Cusătură Bandă

Greutate: 10g

Caietul de sarcini: 10 metri pe rola

Ambalare: opp

Cam sfaturi:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, etc., poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supus produsul real!

2. Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Lista:

Cusut Ungand Banda pentru Cusut *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ecologic: Această cusătură cusătură diagonală tape este o bandă de hârtie care creează un aspect elegant și finisaj profesional pentru proiecte de cusut.Este mediu prietenos și a făcut de siguranță material care nu deteriora tesatura.

2.Ușor de utilizat: Cu această cusătură cusătură diagonală de bandă, puteți coase tesatura cu ușurință și precizie.Doar stick-l pe material și urmați rosu, negru sau albastru fire care vă ghidează în fața mașinii de cusut.

3.Nu are urme de pete: Această cusătură cusătură diagonală banda poate fi ușor îndepărtat și înlocuit, fără a lăsa urme sau pete pe tesatura, banda este curată și netedă, ceea ce face de lucru de cusut mai convenabil și elegant.

4.Coase Direct Diagonală Cusături: Cu acest design minunat, puteți coase cu ușurință diagonală cusături, fără marcarea lor.Aceasta vă ajută să vă atinge perfect sfert-inch cusături și de a salva timp și material.

5.Diagonala cusături realizate simplu: Această cusătură cusătură diagonală banda are indemnizațiile cusătură pe ambele părți.Din aceasta cauza, puteți coase direct diagonală cusături.Doar se potrivi materialul marginile cu bandă și coase.

  • Utilizarea: Broderie
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Kit De Cusut
  • Material: Bambus

Adauga Comentariul Tau Acum