Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

18PCS Anul Nou Chinezesc Plicuri Roșu 2024 Dragon 6 Modele de Folie de Aur Roșu de Buzunar Cadou de Anul Nou Hong Bao pentru Primavara

    (0) 0
(0 Recenzii)

9.73lei 6.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w397372

Puncte:

1.Norocul Nostru plicuri roșu emană un sens semnificativ, reprezentând noroc și urări de bine pentru 2024. Ele exprima recunoștința și binecuvântări pentru cei dragi pentru un an prosper de dragon.

2.Fermecător Dragon Modele: Adauga festivitate la tradițiile noastre Plicuri Roșu, imprimat cu 6 dragon unic forme și caractere Chinezești pentru noroc.Delicat relief & lucios folie de aur creează un minunat si elegant textură.

3.Efort Utilizare: Nostru superb artizanale plicuri roșu oferă acces ușor, datorită lor unic proiectat trage file și sloturi.Realizate cu material durabil de hârtie groasă, ta norocoasă banii continuă să asigure, fără rupturi, asigurând o experiență de elegant.

4.Utilizate pe scară largă: Perfect pentru a da la membri ai familiei, aceste plicuri roșii sunt un mare plus pentru Anul Nou Lunar sărbători și alte ocazii festive; se face, de asemenea, minunat de petrecere decoratiuni.

5.Convenabil Numerar Exploatație: Spune la revedere de la pliat facturile cu Plicuri Roșii. 18 plicuri de mare capacitate destinate pentru deținerea de numerar facturile de orice dimensiune.Soluția perfectă pentru a impresiona pe cei dragi cu cadouri frumos ambalate.

Descriere:

Sărbători momente de viață cu Chinezi Plic Roșu.Sale minunate si delicate relief exprimă recunoștința și binecuvântări.Inteligent proiectat cu pull tab-uri și sloturi pentru o utilizare ușoară.Cu o capacitate mare, este utilizat pe scară largă pentru nunti, Anul Nou Chinezesc, și gradații.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Anul Nou plic roșu

Produs material: Selectate 150 fluorescente hârtie roșie

Produs capacitate: poate fi încărcat într-3000 RMB(100 RMB pus să fie plat )

Dimensiune produs: despre 17x9cm/6.69x3.54 cm

Lista De Ambalare:

18 x Anul Nou plic roșu

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum