Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Halloween Artificiale Decorare Dovleac Mini Spuma de Simulare Petrecere de Halloween Ornament Dovleci Ornament Cadouri Masă Z9G8

    (0) 0
(0 Recenzii)

30.01lei 18.02lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w398828

Unic și frumos: Dovleac Sculptură realizate din diferite cristale naturale, cum ar fi Cuarț Clar, Opalite, Labradorit, și mai mult, adaugă o notă de eleganță și unicitate decoratiuni de Halloween.Fiecare sculptură vitrine frumusețea naturală și culori de cristale, ceea ce face o piesă uimitoare de artă.

Materiale de înaltă calitate: Fabricat din veritabilă cristale naturale, aceste sculpturi sunt făcute să dureze.Cristalele sunt atent selectate pentru calitatea și frumusețea lor, asigurându-se că fiecare sculptură este de cel mai înalt standard.

Varietate de cristale: Cu o gama larga de cristale pentru a alege de la, aveți posibilitatea să selectați o sculptură care rezoneaza cu preferințele personale sau meciuri energia de care ai vrea să aducă în spațiu.Dacă preferați calmant de energie a Crescut de Cuarț sau de împământare proprietăți de Ochi de Tigru, nu este un cristal, sculptură pentru toată lumea.

Perfect de dimensiuni și greutate: sculpturi sunt concepute pentru a fi o dimensiune convenabilă, de măsurare aproximativ 22X30mm/0.79 * 1.18 inch.Acestea sunt usoare, cântărind în jur de 27-30 de grame, ceea ce le face ușor de manevrat și de afișare.

Imperfecțiuni naturale: sculpturi pot avea imperfecțiuni naturale, cum ar fi interne fisuri de gheață, piatra fisuri sau pete minerale.Aceste imperfecțiuni sunt o parte naturală a procesului de formare a cristalelor și se adaugă la caracterul lor unic.În plus, minore defectelor de fabricație pot apărea ca urmare a măiestrie proces, în continuare, subliniind autenticitatea fiecare piesă.

Nume produs: Dovleac sculptură

Produs Materiale: Cuart Clare, Opalite, labradorit, Sodalit, Galben, Jad, jasp Roșu, Aventurin, Lepidolite, unakite, Cuart roz, Ochi de Tigru, Rodonit, Alb nebun, Kiwi Piatră, Picasso, Jad Galben

Dimensiunea produsului este de aproximativ 22X30mm/ 0.79 * 1.18 inch

Greutate produs: despre 27-30 de grame

Lista: 1buc*cristal

Defect descriere:

Materiale naturale interne fisuri de gheață, piatra fisuri, pete minerale, mofete, trachoma, diferenta de culoare, etc. sunt în mod natural format și sunt de producție fenomene.

Din cauza limitărilor de măiestrie, manopera defecte pot apărea, de asemenea,: inegale găuri, denivelări slefuire, gropi, etc.

Fizice fotografie.Show cel mai autentic parte a produsului de către clienți.

Notificare:

Vă rugăm să înțelegeți că o abatere de culoare pot varia în funcție de setările monitorului.

Datorită măsurare manual, vor exista unele erori, care este un fenomen normal.

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne informați la prima dată, va vom oferi cele mai bune servicii și de a rezolva problema la prima dată.

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

  • Ocazie: De crăciun
  • Origine: China Continentală
  • Material: Acril
  • Electronice: no

Adauga Comentariul Tau Acum