Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Spooky Halloween Coroană De Flori Lucrate Manual Cununa De Groază Decoratiuni Artificiale Coroană De Flori Decor Acasă Cu Cioara & Bowknot Pentru Verandă Petrecere Perete

    (0) 0
(0 Recenzii)

116.29lei 58.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w389419

În căutarea pentru un puternic și robust negru usa coroană de flori cu un design nou?Uită-te nu mai departe!Coroană nostru este o alegere excelentă pentru adăugarea de o vibrație specială la casa ta și să-ți exprimi gândurile și dorințele.Comanda acum și de a crea un cald bun venit pentru toți oaspeții dumneavoastră!

Nume: Halloween Ușa Coroană De Flori

Produs material: ABS și lemn

Dimensiune produs: (aprox.) 35*35*4cm/13.78*13.78*1.57 cm

Produs greutate: 165g

Lista De Pachete:

Halloween Ușa Coroană De Flori *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic Și Durabil: Construite din top-notch materiale și expert manopera, Halloween-ul nostru ușa coroană este concepută pentru a rezista.Cu sale de a construi robust și rezistent la deformare, se asigură o utilizare de lungă durată și un plus de încredere la dumneavoastră acasă decor.

2.Măiestrie rafinat: Adăuga distractiv de a sărbători cu acest roman cununa de design care se va potrivi cu atmosfera de Halloween perfect.Arcul și misterios cioara de design, împreună cu manopera complicate detalii, cu siguranta va reîmprospăta oaspeții dumneavoastră și de a lăsa o impresie de durată.

3.Mai multe Scene Disponibile: Ridica decor de Halloween cu această ușă coroană de flori potrivit pentru orice scenariu, oferind o atmosfera înfricoșătoare la ușa din față, spate sau camera colțuri, perfect pentru petreceri sau case bantuite.

4.Dar foarte expresiv: Trimite gânduri și urări pentru cei dragi cu un Halloween ușa coroană de flori, care este atât de practic și frumos.Potrivit pentru persoane de toate vârstele, acest coroană de flori este realizat din materiale de înaltă calitate și are un design viu, care adaugă o notă de spiritul de Halloween pentru casa ta.

5.Pentru Iubitorii de Halloween: Aduce atmosfera stranie la usa ta pe ziua de Halloween, cu ușa noastră coroană de flori.Peretele semne se potrivesc spiritele de vacanță, făcându-l o alegere excelentă pentru decor de Halloween.Face casa ta mult mai cald și distracție cu acest spooktacular coroană de flori.

  • Forma: Runda
  • Origine: China Continentală
  • Material: BUMBAC

Adauga Comentariul Tau Acum