Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lenjerie De Pat Bumbac Saci De Pânză Groasă De Sac Cordon Cadou Husă Roșie În Carouri Ornament De Crăciun Xmas Party Ambalaj De Bomboane De Decor

    (0) 0
(0 Recenzii)

44.86lei 31.42lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w388572

Featrues:

1. Capacitate de stocare: Fiecare Candy Bag măsuri 10x14cm.Ar putea umple orice obiecte mici, care nu pot fi învelite cu hârtie.veți obține 24 x Punga cu Dulciuri. 24 x Clip. 24 x Autocolant. 10m Coarda

2. Materiale de calitate: Bomboane saci sunt realizate din materiale de înaltă calitate, în condiții de siguranță și eco-friendly, durabile și robust, poate fi folosit pentru ori.

3. Ușor de Utilizat: Bomboane saci cu drawsting design, ușor pentru a fixa pentru a evita obiect pierdut.Puternic și atrăgător dimensiunea va satisface nevoile dumneavoastra diferite și de a folosi.

4. Aplicarea pe scară largă: Perfect pentru depozitarea obiecte mici precum bijuterii, petrecere de nunta, pungi, favoarea prezent pungi de cadouri, petrecere saci, pungi de cadouri de Crăciun și mai mult.

5. Garanție De Calitate.Avem încredere în produsul nostru și întotdeauna înapoi cu incredere servicii pentru clienți, vă rugăm să ajunge la noi, dacă aveți orice întrebări sau probleme cu privire la produsele noastre.

Caietul de sarcini:

Material: Pânză

Culoare: Vezi Foto

Dimensiune: 10x14cm

Pachetul Include:

24 x Candy Bag

24 x Clip

24 x Autocolant

10m Coarda

  • Tip de en-Gros: no
  • Numărul De Model: Pungi De Cadouri
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Produs: Pungi De Cadouri & Titularii
  • Material: non-țesături
  • Setați Tipul: no

Adauga Comentariul Tau Acum