Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Draperii de Ghivece Pentru Plante de Interior 5pcs Draperii Flori de Plantat Containere Moderne Tavan Reglabil Planta Cuier Interior

    (0) 0
(0 Recenzii)

214.48lei 107.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w347920

Îmbunătățiți-vă spațiul interior cu aceste draperii moderne plantat.Efort schimbi decorul cu minimalist încă stil clasic.Operare simplă, convenabilă și include toate componentele necesare pentru instalare.Suport din otel inoxidabil asigură longevitatea.Perfect pentru diverse scenarii de utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Draperii de Plantat

Culoare produs: negru

Dimensiune produs: lungime pol (aprox.)104cm/40.94 cm, ghiveci (aprox.)12*11.6 cm/4.72*4.57 cm

Greutate produs: (aprox.)2kg

Produs material: tija (din oțel inoxidabil)

Lista De Ambalare:

Ghiveci * 5

Draperii de rod * 1 (4-segment despicare)

Instalați componenta pachetului * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design profesional: Aceste draperii de ghivece pentru plante de interior sunt atent concepute pentru a se potrivi diferitelor plante și decora camera ta, fereastră, și businesss.Dispunând de un modern, clasic și stil minimalist, ele sunt frumoase și practice.

2.Versatil Suspensie: Bucurați-vă de ușor și convenabil operațiune cu Draperii de Ghivece Pentru Plante de Interior.Ajustabil corzi poate transporta grele ghivece de flori și poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, datorită material durabil nailon cu o durată lungă de viață.

3.Efort de Asamblare: Experiență de hassle-free de instalare cu plante de interior umerase.Design-ul nostru upgrade-ul și completați componenta set pentru instalare rapidă și ușoară.Nu este nevoie de suplimentare purrun afters: toate piesele necesare incluse.Bucurați-vă de plante în timp.

4.Aplicarea extensivă: Aceste draperii de ghivece pentru plante de interior se pot întâlni diferite de utilizare nevoile și adăuga frumusete la spațiu.Puteți alege între două metode de instalare: montat pe perete sau plafon.Ele pot fi utilizate în interior, în aer liber, în băi, bucătării, restaurante, și alte locuri.

5.Bine-Artizanale Design: Acest draperii de plantat este bine conceput cu o greutate de lumină și frumos ghiveci de flori, care poate rezista la temperaturi scăzute și nu este ușor de rupt.Suprafețele este mată pentru o suprafață netedă și aspect elegant.Suportul este fabricat din oțel inoxidabil material care este puternic si rezistent la rugina.

  • Numărul De Model: Draperii De Plantat
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Tip: Coșuri Suspendate
  • Setați Tipul: no

Adauga Comentariul Tau Acum