Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

6pcs Swatter Zbura Tantari Amuzant Interioară în aer liber în Formă de Mână Stabilă din Plastic Agățat Gaura Moale Pentru Respingerea Colorate Durabile

    (0) 0
(0 Recenzii)

64.96lei 32.46lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w371106

Descriere:

【Material rezistent】Această paletă este fabricat din grele din material plastic.Are o bună rezistență și flexibilitate, care nu va zgâria sau să-ți distrugă suprafețele de perete.E moale și pot indoi bine.

【Mare Swatter】swatter zbura este conceput cu o mare swat zonă de 15.5 x 14.5 cm/6.1 x 5.71 cm, care vă ajută să vă strivi ca pe o muscă sau plictisitor de albine mai cu precizie și rapid.

【Mâner lung】Această swatter zbura poate îmbunătăți viteza dumneavoastră atunci când vă swat zboară.Mâner, care este de 47,5 cm/18.7 cm lungime vă permite pentru a ajunge la zonele mai înalte, unde mustele, tantarii, albinele, ca să rămână.

【Hangable de Design】se ocupă de aceste plase de muște sunt echipate cu perdeaua găuri, astfel încât le puteți atârna pe perete, pentru a evita dezastru, atunci când nu le utilizați.Aceasta vă ajută preveni copii sau animale de companie de rupere aceste swatters.

【Multiple de Culoare】swatter zbura vine în 6 culori diferite, inclusiv roz, albastru, verde, galben, portocaliu și violet.Culorile luminoase sunt ușor pentru tine de a găsi aceste swatters atunci când aveți nevoie de ele.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: roz, albastru, verde, galben, portocaliu, violet

Cantitate: 1 buc pentru fiecare culoare, 6pcs în total

Caracteristică: în formă de mână

Dimensiuni(aprox.): (lungime totala x în formă de mână partea lungime x în formă de mână partea lățime) 47.5 x 15.5 x 14.5 cm/18.7 x 6.1 x 5.71 inch

Pachetul Inclus:

6 Buc x bâte de baseball(variate în culoare)

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Servicii pentru clienți on-line timp de: Beijing timp 9:00-18:00 (zi de lucru)

Dacă aveți orice comentarii,pls contactati-ne la orice moment,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface orice cerințe.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HOUSEEN

Adauga Comentariul Tau Acum