Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Strat Dublu Strecurătoare Castron Bucătărie Strecurătoare Filtru Set Castron Cu Capac De Uz Casnic Dublu-Strat De Golire Coș Multifuncțional De Stocare

    (0) 0
(0 Recenzii)

143.18lei 71.57lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34109

Puncte:

1. De lungă Durată și Superior: Realizate din materiale superioare, animale de COMPANIE și ABS, bucătărie strecurătoare set nu este ușor să se deformeze și poate rezista la temperaturi ridicate.Are o durată lungă de viață și este îngroșat și rezistente la uzură.

2. Design Multifunctional: Această bucătărie strecurătoare set constă dintr-un dublu strat: stratul exterior este un bazin de apă care pot fi utilizate separat sau în combinație cu stratul interior, care este o golire coș.Setul este convenabil pentru spălat legume, care deține de apă, golirea și mai mult.

3. Design versatil: Această bucătărie strecurătoare set poate găzdui o varietate de legume, fructe, și carne, și toate sunt în măsură să fie spălate la o dată.Cu un design compact, se poate economisi timp și spațiu în bucătărie.

4. Design versatil: Cu lărgit găuri de drenaj în partea de jos și părțile laterale din interiorul coșului, această bucătărie strecurătoare set poate de repede se scurge excesul de apă și păstrați ingredientele uscate.

5. Elegant și Compact: Spori frumusetea de bucatarie cu această bucătărie strecurătoare set, care are un design compact și o placate cu aur finisaj.Exterior bazinului de apă a crescut mânere pe ambele părți pentru o prindere confortabilă și care transportă ușor.Strecurătoare se potrivește perfect în interiorul bazinului, economie de spațiu și de prevenire a scurgerilor.

Descriere:

Această bucătărie strecurătoare castronul este fabricat din durabil de ANIMALE și material ABS.Se compune din două părți: stratul interior este o golire coș care poate fi folosit pentru a spala fructe, legume, paste și mai mult.Partea de jos și părțile laterale ale interioară golire coș au găuri pentru rapid și ușor de drenare a apei.Stratul exterior este un bazin de apă care pot fi utilizate pentru a stoca sau a absorbi alimentele.Vasul a crescut placat cu aur mânere pe ambele părți exterioare de apă bazin pentru transport convenabil și de ridicare.Această bucătărie strecurătoare bowl este un versatil și instrument practic pentru bucatarie.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Bucatarie Strecurătoare Filtru Castron

2. Material: PET + ABS

3. De mari dimensiuni: 33*25*11CM/12.99*9.84*4.33 ÎN (aprox.)

4. Mici: 23.2*20*11.3 CM/9.13*7.87*4.45 ÎN (aprox.)

5. Mare: 605G (aprox.)

6. Mici: 431G (aprox.)

Lista De Ambalare:

1 * Bucatarie Strecurătoare Filtru Castron

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

  • Numărul De Model: Strat Dublu Strecurătoare Castron
  • Tip: Cutii De Depozitare & Lari
  • Stil: Stil Clasic
  • Technics: Lucios
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Forma: Dreptunghi
  • Utilizarea: geanta

Adauga Comentariul Tau Acum