Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Halloween Craniu Lumina de Noapte de Groază Lampă, Gotic Craniu Lampă de Noapte, Schelet becul În Perete Decorative Gotice Plug SUA

    (0) 0
(0 Recenzii)

105.29lei 69.48lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w35489

[Mana Craniu Lumina de Noapte] Ta plictisitor simplu spoturi sunt un pic plictisitoare ori de câte ori există o petrecere!Obține în spiritul de partid cu Craniul Lumina de Noapte.Acest craniu uman lampa este foarte potrivit pentru utilizarea în petreceri, baruri, groază părți.

[Decorative Lumini de Noapte Plug În Perete] lumineaza-ti camera cu acest minunat craniu lampa!Această lampă de fapt se conectează într-un perete și utilizează un standard priza de 110V de la putere bec LED interior!Asta e!

[Înfiorător Cadouri] Când craniul lumina de noapte este conectat la energie electrică, acesta poate fi controlat prin buton de mai jos.Acest 13cm inaltime craniu uman lumina de noapte este cadoul perfect pentru iubitorii de craniu și lumină iubitorii.

[Craniu uman Lumina] Manual de Craniu Lumina de Noapte sunt turnate din matrite personalizate cu mâna-turnat rășini.Ea petrece ore/zile, cu fiecare bucată adăugarea de detalii unice, apoi tratate cu diverse pete și vopsele.

[Petrecere de Halloween Decoratiuni] Cu un design unic, care nu duce lipsa de modernitate, acest caracter tranșee de perete este perfect pentru insulele de bucătărie, sufragerii, camere de zi, dormitoare, bai, intrari, baruri, holuri, ateliere de lucru, pridvor, deasupra seminee, grădină și multe altele.

Plug Tip:Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Tensiune:AC110V

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Rasina+Plastic

Conținutul Pachetului:

1 * Halloween Craniu Lumina De Noapte De Groază Lampa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Material: Non-Țesute Tesatura

Adauga Comentariul Tau Acum