Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Leggins-Uri De Compresie Sosete Leggins-Uri Maneca Vițel Picior Ciorapi Sudoare De Absorbție Sport Șosete Vițel Fără Picioare Șosete De Tenis De Funcționare

    (0) 0
(0 Recenzii)

12.45lei 8.69lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w33522

Aceste sosete sunt concepute să înfășurați strâns de vițel și, treptat, crește presiunea de jos în sus, ajutând pentru a reduce oboseala musculara.Ele au o bună elasticitate și durabilitate, ceea ce le face potrivite pentru activități de fitness, cum ar fi alergare, ciclism, drumeții și multe altele.Dacă aveți nevoie de ele pentru tine sau ca un cadou de Craciun pentru o persoana iubită, aceste sosete sunt o alegere excelentă pentru oricine care iubește sport și wellness.

Caietul de sarcini:

Nume: Vițelul De Compresie Mâneci

Marime: S/M, L/XL

Culori: Alb, Negru

Material: 65% nylon, 15% poliester, 20% spandex

Lista De Ambalare:

2*sport, jambiere

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Relief muscular: mușchi de Vițel, entorse sunt prevenite prin aceste vițel de compresie mâneci.Ei au, de asemenea, reduce vibrațiile și tremura de vițel.Aceasta protejează mușchii gambei și a ligamentelor de la daune.

2.Optimizat Vițel de Recuperare: Aceste vițel mâneci folosi o compresie progresivă de design care se aplică mai mult presiunea de jos în sus.Acest lucru reduce producerea de acid lactic și îmbunătățește circulația din mușchi de vițel.

3.Bine Făcut: Fabricat din nailon și spandex material, aceste vițel mâneci de compresie au o bună elasticitate și durabilitate.Ei au, de asemenea, o plasă fină de design care pot absorbi umezeala si transpiratie, păstrând vițel uscat și confortabil.

4.Mai multe Aplicații: Dacă sunteți în yoga sau de funcționare, aceste vițel de compresie mâneci va proteja și sprijinul tău viței.Ele sunt, de asemenea, confortabil și relaxat pentru uzura de zi cu zi și de muncă, astfel încât să puteți simți confortabil și în largul toată ziua.

5.Cadou creativ: Dacă aveți prieteni și familie, care sunt în sport, aceste vițel de compresie mâneci sunt cadoul perfect pentru ei.Ele ajuta la sprijinul și confortul vițeii, care le permite să efectuați diverse activități cu mai multă ușurință.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum