Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Respirabil Sprijin Glezna Bretele Cu Stabilizatori Bărbați Femei Reglabil De Fixare A Centurii Pentru Sport Entorsa Glezna Tulpina Oboseala

    (0) 0
(0 Recenzii)

17.34lei 12.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w34201

Descriere:

Acest Sprijin Glezna Bretele pentru Barbati caracteristici Avansate de Tehnologie de Compresie eficiente pentru ameliorarea disconfortului în timpul activității fizice.Piele-un design prietenos cu Toc Deschis Design asigură o potrivire perfectă, fără a fi prea strans.Perfect pentru iubitorii de sport care solicita sprijin suplimentar.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Glezna Manșon de Compresie

Materialul: fibre de poliester

Caietul de sarcini: piciorul stâng/dreapta jos (opțional)

Marime: S\M\L\XL

Greutate: aproximativ 20g

Culoare: negru, gri

Lista De Pachete:

Glezna Manșon de Compresie x 1

Note:

1. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă inainte de a cumpara pentru a cumpăra dreptul de mărime, astfel că este mult mai confortabil de utilizat.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

3. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternic de Compresie: glezna bretele caracteristici avansate de tehnologie de compresie pentru a reduce leziuni și de a stabiliza glezna.Două-mod de lichidare compresie vă permite să se deplaseze liber în timp ce încă oferind fără compromisuri de sprijin, făcându-l perfect pentru activitatile de zi cu zi și sport.

2.Umiditate-wicking și Confortabil: Proiectat cu încredere și confortabil fibre de poliester tesatura, acest glezna bretele oferă sprijin excepționale la glezna.Piele-friendly și de umiditate-wicking proprietățile face mai ușor de a purta, pentru o durată lungă, în timp ce, de asemenea, păstrarea glezna uscat și confortabil.

3.Îmbunătățit Confortul la purtare: Nostru glezna bretele este echipat cu un toc deschis de design, care promovează o mai bună circulație a aerului, pastrand picioarele uscate și confortabile.Experiență de neegalat de confort chiar și în timpul utilizării prelungite.

4.Stabil și Non-alunecare: a Făcut de profesioniști pe picioarele lor toată ziua, acest glezna bretele oferă suport confortabil fără a se simți bine.Anti-alunecare mansete țină șosetele în loc în timp ce îmbunătățirea stabilitatea gleznei pentru mobilitate optimă și de performanță.

5.Stai Departe de la un Prejudiciu în Timpul Sport: pentru a Maximiza performanța și rămâne un prejudiciu gratuit cu Glezna Bretele, conceput pentru ambele bărbați și femei în diferite dimensiuni.Această susținere, bretele este un must-have pentru iubitorii de sport, care oferă protecție împotriva entorse glezna.

  • Origine: China Continentală
  • Varsta: De mai sus 13

Adauga Comentariul Tau Acum