Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De Depozitare A Alimentelor Plăci Fel De Mancare Bufet De Prăjituri Organizator Din Oțel Inoxidabil Tava Cu Capac Dreptunghi Bucătărie Recipient De Gadget-Uri

    (5) 2.4
(5 Recenzii)

48.44lei 24.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31339

De Depozitare A Alimentelor Plăci Fel De Mancare Bufet De Prăjituri Organizator Din Oțel Inoxidabil Tava Cu Capac Dreptunghi Bucătărie Recipient De Gadget-Uri

Puncte: 1.În condiții de siguranță pentru a Opera: Noastre din Oțel Inoxidabil Containere de Depozitare a Alimentelor sunt concepute cu sistem anti-alunecare baze și netedă limita pentru a preveni leziunile.Acestea sunt sigure pentru a funcționa și nu va doare mana.

2.Convenabil de Dimensionare: Măiestrie Surpriză: Proiectat ergonomic cu excelență, aceste containere pot fi stivuite și convenabil de a deține funcția maximizează spațiul de stocare.Măiestrie superioară asigură o lungă durată, finisaj elegant care va lăsa în venerație.

3.Alimente-în condiții de Siguranță și Igienă: Fabricata din alimente-în condiții de siguranță 304 din oțel inoxidabil materiale, ingrosata containere de depozitare a alimentelor sunt durabile, non-deformabil, și concepute pentru a dura mult timp.Cu duritate mare, vă puteți baza pe ele pentru produse alimentare sigure de depozitare în fiecare zi.

4.Hassle-Free de Curățare: Noastre din oțel inoxidabil containere alimentare sunt proiectate cu un non-stick de suprafețe care face curățenie o briza.Puteți cu ușurință pop-le în mașina de spălat vase sau spălați-le de mână, economisind timp și efort, fără a compromite pe curățenie.

5.Multi-Funcțional: De la stocarea prânz la copt sau conservarea alimentelor, aceste recipiente din oțel inoxidabil pentru a satisface nevoile diferite.Containerele sunt proiectate pentru a rezista la temperaturi ridicate și poate fi folosit în cuptor, cuptor cu microunde sau congelator, făcându-le un plus de valoare pentru orice bucatarie.

Acest Pătrat din Oțel Inoxidabil Cutie de Prânz se mândrește cu un design anti-alunecare și măiestrie rafinat pentru o durată lungă de viață.Se economisește timp și efort în pregătirea mâncării și este perfect pentru o gamă largă de aplicații.Bucurați-vă de o scurgere de-dovada, rezistent container pentru alimente, care îmbunătățește experiența dvs. de mese.

Material: din oțel inoxidabil 304

Dimensiuni:

Dimensiuni mari: 25.5*20*5.5 cm

Dimensiuni mici: 13.5*10.5*5.6 cm

Stil: ca imaginea prezentată

Lista:

1* Din Oțel Inoxidabil Containere De Depozitare A Alimentelor

  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • feature1: În condiții de siguranță pentru a Opera
  • Nume De Brand: Syrochelle
  • feature2: Hassle-Free De Curățare
  • Tip: Tăvi De Stocare
  • facilitate4: pentru copii și adulți
  • feature3: De Înaltă Calitate
  • feature5: Multifuncțională Tava De Copt
  • Origine: China Continentală
  • Material: Metal
image

Cumpărătorul

1
2023-12-28

“LA FEL CA MAI SUS”

image

Cumpărătorul

1
2023-12-19

“Am aruncat-o deoarece capacul nu se potrivesc. Absolut Greutate De Lumină”

image

Cumpărătorul

3
2023-12-29

“Am ajuns târziu pentru livrare programată de timp și nu a fost nici o explicație pentru asta. Toate cele trei produse capace au fost sparte într-o singură”

image

Cumpărătorul

4
2023-11-22

“Trebuie să coaja de vinil în interiorul și în afara. Bun pentru prețul.”

image

Cumpărătorul

3
2023-12-19

“E atât de subțire e crumiled și expediate”

Adauga Comentariul Tau Acum