Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

External CD Drive USB3.0 Portable Slim Extern de CD-DVD +/-RW ROM Arzător Pentru Pro PC Win 7/8/10

    (0) 0
(0 Recenzii)

132.41lei 90.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w30289

[Avansată Tehnologie USB 3.0]Nici un program driver sau de alimentare suplimentară necesară,complet alimentat de porturi USB.Acesta este echipat cu USB 3.0 de mare viteză interfață, aducându-vă mai repede viteza de transmisie de date (până la un maxim de 5Gbps) și performanță stabilă, cu puternice toleranță la erori.Este compatibil cu USB 2.0 si USB 1.0.

[Viteză mare]Adoptat unic inteligent tehnologia de ardere, acest CD-RW acceptate DVD+R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW.Max viteza de citire DVD 8X; Max viteza de citire CD 24X și max CD arde viteza de 8X.Această unitate dvd externă echipat cu noul brand cu cip puternic eroare-corecție capacitatea, muzica si filme cu nici o întârziere sau distorsiuni.Acesta este compatibil cu USB2.0 și compatibil cu USB1.0, eficiență mult mai stabil, se aplică pe scară mai largă.

[Lat Compatibilitate]- La -până DVD CD Drive este potrivit pentru Windows XP/Vista/7/8/10, toate versiunile de MAC OS.Acesta este special conceput pentru Apple, HP, Dell, Lenovo si altele, ultrabook,netbook,laptop și desktop fără unitate hardware.

[Ușor de Utilizat]Plug and Play.Antika externe DVD-ul este alimentat de la portul USB.Nici șoferul și o putere externă necesară.Doar conectați-l la portul USB și DVD driver va fi detectat.USB 3.0 DVD dirver este un companion perfect pentru computere, fără unitatea internă.Aveți posibilitatea să inscripționați fișiere, instalați software-ul și de a crea o copie de rezervă pe CD.Acest CD DVD - RW writer vă permite să urmăriți DVD/CD filme cu nici o întârziere și arde muzică, filme pe CD sau DVD.

[Design Compact]Portabil -up disk încorporat cablu de design,elegant și ușor,ou poate pune acest Externă Unitate CD/DVD Writer/Jucător în geantă de voiaj sau pe birou.Puternic lucru de performanță,stabil si de mare viteza de citire si scriere.

Nume: 3.0 DVD Burner

Interfata: usb3.0

Disc dimensiune: 12cm

Arderea funcția de suport: arde CD/VCD/DVD

Sistem de sprijin: XP, WIN7, WIN8 VISTA MAC WIN10

Tip:Unitate DVD Externă

culoare:Negru

Material:ABS+aluminiu

dimensiune:14 x 13.6 x 1.4 cm

Conținutul Pachetului:

1 x unitate externă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Numărul De Model: HDMI
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LQSC
  • Metoda de comunicare: RF, Wi-Fi, NB-io

Adauga Comentariul Tau Acum