Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

SONOFF DUAL R3/DUAL R3 WiFi MINI Comutator Cu Putere de Dozare a 2 Banda Dublu Modul Releu de Control de la Distanță Funcționează Cu Alexa de Start Google

    (0) 0
(0 Recenzii)

811.82lei 568.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w94793

SONOFF DUALR3 Dual Modul Releu DIY MINI Puterea de Contorizare Inteligente a Comuta Două Mod Inteligent de Control Acasă prin intermediul eWeLink Alexa Google

SONOFF DUALR3 nevoie de casa ta la nivelul următor.DUALR3 este o tencuială Wi-Fi smart dual releului comuta modul care este instalat în spatele oricărui standard comutator pentru a transfera într-un smart switch pentru telecomanda wireless cu dispozitivele mobile sau comandă vocală.Unificarea aparatele de acasă într-un sistem integrat de rețea fără fir pentru a le face să comunice unul cu altul, care este convenabil pentru tine de a gestiona și de control, inclusiv lumini, aparate de uz casnic și motorizate facilități, cum ar fi obloane, storuri, jaluzele, marchize, etc.E certificate TUV, care oferă o încredere cantitatea și avansate de siguranță, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la potențialul pericol de incendiu și se supraîncălzească.

Trei moduri de lucru disponibile.DUALR3 vine cu switch mode, modul auto și modul de indicare.Una dintre caracteristicile tipice este de rulouri și jaluzele de control inteligent în modul auto.Comutatorul modulului oferă flexibilitate maximă pentru rulouri și jaluzele de control de la distanță app și planificare evenimente temporizate, indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare.

Dublu control.Dublu releu comuta modul de distribuie sarcina a două intrări în comparație cu simplu releu, care în acest mecanism de lucru vă permite să aveți două-mod de control pentru două dispozitive în mod independent.

Sisteme de măsurare a puterii.Ce e mai mult, acest modul are o energie funcția de monitorizare, care pot fi utilizate pentru a determina exact consumul de energie al dispozitivelor conectate.În acest mod, sarcina de aparate electrice conectate cu DUALR3 va rămâne întotdeauna pe și releu de stare nu va fi schimbat de pe app sau suplimentare comutator, folosit pentru puterea de urmărire și măsurare numai.

Compatibilitate puternic.În eWeLink aplicație, puteți gestiona ruloului pentru a face asta deschide, închide și chiar să oprească la o anumită poziție pe care doriți.Conceput pentru a lucra cu mai multe switch tipuri, cum ar fi pe moment, întrerupător, comutatorului, comutator ON/OFF, dual de moment și comutator ON/OFF/comutare și apoi puteți controla aparatele de acasă sau motorizate dispozitive prin intermediul suplimentar comutator de perete.

Siri voce control.By configurarea Siri de comenzi rapide în eWeLink care vă permite să controlați perdele cu vocea ta.Chiar puteți crea o scenă inteligentă să-l păstrați legătura cu alte dispozitive din casa ta, de exemplu, cere Siri pentru a închide cortina pentru a declanșa L1 Lite banda de lumina de pe o captivantă seara de film de la domiciliu.

NOTĂ: Această legătură este pentru 1-20buc combinație de DUALR3, vă rugăm să confirmați înainte de cumpărare.

DIY Automat Motorizat Facilități

DUALR3 poate funcționa ca un smart control module pentru 100-240V motors.Ca motor tubular utilizat în motorizate perdele, jaluzele, rulouri, marchize, etc.

Programul pentru a Deschide și Închide pentru o Viață Confortabilă

Vreau să fiu trezit cu prima rază de soare în dimineața sau pentru a regla procentul de cortina de deschidere, pentru a evita lumina ruinele mobila?DUALR3 pot ajuta să realiza cu ușurință, doar conectați-l cu motorizate pentru a vă bucura samrt viață.

Control Oriunde Te Afli

Nu vă faceți griji despre ploaie, închideți fereastra de la distanță.

Creând o Atmosferă.De Fapt Simple

DUALR3 funcționează cu alte SONOFF produse ca L1. Spune-Siri și se va închide automat cortina pentru tine pentru a crea o atmosfera romantica.

* Control vocal Siri este o comandă rapidă de Siri în eWeLink.DUALR3 nu are suport pentru Homekit temporarliy.

Dublu Control Lumini

Pentru a controla luminile prin partea de jos sau de sus a comutatorului?DUALR3 vă ajută!Mecanismul de lucru al DUALR3 vă permite pentru a atinge două-mod de control pentru două aparate respectiv.

Puterea de Contorizare vă Ajută să Vă pentru a salva pe Facturile de energie Electrică

Doriți să dezactivați în program pentru a salva facturile de energie electrică?Doriți să verificați în timp real de putere de la aparate?Vrei să vezi istorice consumul de energie?

Păstrați Aparatele Fi mereu Pe Metru Modul

DUALR3 are un lucru special modul numit modul de indicare.În acest mod, electtical aparat mulțime de DUALR3 va rămâne mereu pe, releul de stat nu va fi schimbat de către APLICAȚIE sau switch-uri externe.Concentrându-se doar pe puterea de monitorizare și măsurare.

Siguranța este Garantată

Compatibil cu Dvs. Existente Comutator Diferite Tipuri

În plus față de APLICAȚIA de control, în original comutator de control pot fi reținute.

  • Compatibilitate: Altele
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: SONOFF
  • Metoda de comunicare: Wi-Fi

Adauga Comentariul Tau Acum