Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Depozitare Coș Pe Roți De Utilitate Cosul De Rulare Carte Coș Multi-Funcțional De Rulare Coș Organizator Cu 2/3/4 Niveluri Mobile De Stocare

    (0) 0
(0 Recenzii)

34.31lei 27.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w29303

Caut un versatil opțiune de stocare?Noastre Multi-strat de Rulare Coș are te-a acoperit!Proiectat cu produse cosmetice în minte, acest coș are o anumită capacitate portantă și este perfect pentru organizarea de frumusetea ta esențiale.În Plus, cu ușor de asamblare și 4 roți pivotante, blocabile, caruciorul poate merge oriunde aveți nevoie de ea pentru a!

Caietul de sarcini:

Material; PP

Culoare: alb lăptos

Dimensiuni:

Două straturi: (aprox.)33*25*52cm/12.99*9.84*20.47 cm

Trei straturi: (aprox.)33*25*82cm/12.99*9.84*32.28 cm

Al patrulea strat: (aprox.)33*25*112cm/12.99*9.84*44.09 cm

Lista de ambalare:

1*Stocare De Rulare Coș

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Simplifica Organizarea: Efort de a organiza dezordine noastre flexibile și mobile de depozitare coș.Multi-strat de design și netedă, cu patru roți pentru mobilitate face perfect pentru spații înguste, oferindu-vă flexibilitatea de a stoca tot ce ai nevoie.

2.Ușor și durabil: Datorita constructie robusta de inalta calitate PP materiale, depozitare nostru de rulare coș oferă durabilitate excepțională, în timp ce încă fiind ușor și ușor pentru a muta în jurul.Vă puteți baza pe ea să se ocupe de sarcini grele fără deformări, asigurându-hassle-free de organizare.

3.Convenabil de Depozitare de uz Casnic: Acest cărucior adăpostește o gamă largă de produse, de la articole de toaletă în baie de instrumente în garaj.Ideal pentru organizarea de cărți, cosmetice, snacks-uri, plante, și mai mult.

4.Ușor de Asamblare: Economisiți timp și energie cu acest ușor de asamblat de rulare coș.Pur și simplu a construi în câteva minute, fără instrumente pentru hassle-free soluții de stocare.

5.Efort de Schimbare: Echipat cu 4 roți pivotante, blocabile si un scripete design, acest spațiu de stocare de rulare coș efort diapozitive și reglează poziția și unghiul, făcându-l ușor pentru a muta și personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.

  • Numărul De Model: Rulare De Depozitare Coș
  • Origine: China Continentală
  • Material: PP

Adauga Comentariul Tau Acum