Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 buc Clar Drept Conducător cu Inch și Metrice pentru Atelier Acasă Școli Birou

    (0) 0
(0 Recenzii)

23.31lei 11.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w29176

Caracteristici:

OOTDTY

Material de calitate: Acestea sunt realizate din soft PVCplastic materiale, durabil, pliabil, flexibil, și, de asemenea, incasabilă.Ele pot fi reutilizabile pentru o lungă perioadă de sincronizare.

Pachetul de Conținut: Veți primi 2 buc flexibil conducători veni cu asortate aleatoriu roșu, galben, albastru sau verde, care poate satisface mai multe folosind are nevoie de cea mai mare măsură.

Ușor de Utilizat: plastic Moale conducători sunt ușoare, ușor de a transporta și stoca.Fără margini, este greu să te scarpini în mână și incasabil, cu ușurință să-l dețină pentru a desena linii.

Design: Există scale de pe ambele maluri ale domnitorului, care sunt de centimetri și inci scară.Astfel încât să atragă tipare convenabil și design clar de domnitorul îl face ușor pentru a vedea de jos.

Larga Utilizare: Mare instrument de măsurare pentru regulate sau neregulate articol, potrivit pentru utilizarea într-un loc cum ar fi școli, acasă, la birou și studio și mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Culoare: Culoare Aleatorii

Greutate pachet: aprox.48g

Lungime

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Pachetul Include:

2 buc Riglă Flexibilă

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

  • Tip: Conducător
  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum