Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Artist Conducător Set Pentru Desen Geometric Conducător În Continuă Schimbare De Flori Set De Conducător Durabil Neregulate Edge Riglă Multi-Flori De Conducător

    (0) 0
(0 Recenzii)

16.34lei 11.09lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w227399

Acesta nu numai că ajută la îmbunătățirea lor hands-on abilitățile, dar, de asemenea, stimulează imaginația lor și de a le permite să se exprime și să rezolve emoțiile creativ.Realizate din materiale de înaltă calitate, acest conducător nu este ușor de a sparge, asigurând utilizarea pe termen lung.

Produs material: acril

Produs dimensiune: 31.5*22*3 cm/12.4*8.66*1.18

Lista De Produse:

1 * șablon set de conducător

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Spori Inovarea: Acest șablon set de conducător declanșează imaginația și scântei creativitatea prin activarea creierului culoarea și forma centre de prelucrare.Design unic, modele si forme care inspira inovația.

2.Material Safety: Fabricata cu încredere și durabil acrilice, acest șablon set de conducător oferă calitate de top-notch.Solidă și copil-friendly de design rezistent la uzură și lacrimă, oferindu-vă o încredere, de lungă durată instrument pentru toate creative și proiecte crafting.

3.Crește Abilitățile Artistice: Eliberați-vă creativitatea și de a spori abilitățile motorii fine cu șablonul nostru set de conducător.Perfect pentru dezvoltarea hands-on de coordonare și de desen cu precizie, permițându-vă pentru a crea modele complexe cu ușurință.

4.Expresiv de Evacuare: Prin atenuarea grijile de zi cu zi și concentrându-se pe prezent, puteți efort rezolva emoțiile și de a crea modele uimitoare folosind diverse modele și forme.

5.Practică Pictura Cadou: Pentru student la arte, șablonul nostru set de conducător este un imaginativ cadou care conțin forme și modele concepute pentru a încuraja exprimare artistică.Această practică pictura instrument este perfect pentru proiecte școlare sau de distracție.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum