Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Piscină Supapa Piscină Supapa Rezistent La Coroziune Non Return 2 Inch Pentru Piscine

    (0) 0
(0 Recenzii)

233.22lei 149.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w28677

Piscină Supapa Piscină Supapa Rezistent la Coroziune Non Return 2 Inch Pentru Piscine Puncte: Instrumente Practice: Piscina Supapa 2 inci Instalat la partea de evacuare a pompei de apă.A preveni fluxul de apă înapoi, și deteriorarea pompei rotor.Este un trebuie să-au accesoriu pentru piscine.

Superbe Materiale: Supapa Pool 2 Inch realizate cu înaltă calitate ABS și PVC material.Temperaturi ridicate si la coroziune rezistente.Sprijinul poporului utilizarea pe termen lung.

Transparent Design: Supapa De Control Pentru Piscină.Transparent Design - supapă de reținere pentru piscină.Fluxul de lichid poate fi observat.Poate curăța de impurități blocat în supapă.

Practic, principiul de lucru: supapa pentru pompa de piscina funcționează în mod automat și discul se deschide sub presiunea unui fluid care curge de indirectare.Atunci când lichidul curge în direcția opusă, presiunea lichidului și greutatea corpului de pe disc lucrează împreună pentru a aplica la loc să taie fluxul.

Ușor de Instalat: Piscina Supapei de Verificare a apei de admisie/evacuare este de 2-inch de sex masculin/Britanic interfață universală.Doar se aplică lipici uniform atunci când instalarea.Introduce in afara de teava din PVC în interiorul supapei de reținere.

Descriere:

Supapa pentru pompa de piscina funcționează în mod automat și discul se deschide sub presiunea unui fluid care curge de indirectare.Atunci când lichidul curge în direcția opusă, presiunea lichidului și greutatea corpului de pe disc lucrează împreună pentru a aplica la loc să taie fluxul.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: Transparente vizibile supapa

Produs material: ABS+PVC

Interfață dimensiune: despre 63MM/2.48 în

Utilizarea produsului: Instalat în evacuare a pompei de apă, pentru a preveni fluxul de apă înapoi, și deteriorarea pompei rotor

Culoare: Albastru & Alb

Conținutul Pachetului:

1 x Piscina supapa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum