Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Silicon Scufundări Purtător De Cuvânt Înlocuitor De Scufundare Snorkel Regulator De Purtător De Cuvânt

    (0) 0
(0 Recenzii)

21.86lei 16.16lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w88155

Caracteristici:

OOTDTY

Silicon material: silicon duza este fabricat din material de silicon, care are elasticitate bună, nici un miros, este rezistent la uzură și durabil, și are o durată lungă de viață.

Elasticitate bună: Moale și elastic, nu este ușor de deformat.Ușor să-și elimina de aerisire-pipe.Larg potrivit pentru circular sau eliptic conducte.

Universal: Utilizat pentru a înlocui vechiul snorkeling purtător de cuvânt de reglementare.Potrivit pentru cele mai obișnuite scufundări, snorkelling și autoritățile de reglementare.

Mic și ușor de silicon duză de aspirație, confortabil și ușor pentru prevenirea maseter oboseala.Convenabil pentru a transporta și nu ocupă prea mult spațiu de depozitare.

Domeniul de aplicare: Silicon duză de aspirație este utilizat pe scară largă pentru scufundări, concediu, instruire, înot, etc., crește distractiv de scufundări.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Negru/Alb/Rosu/Galben Fluorescent/Lac Albastru/Maca-Roz/Gri-culoare Turcoaz-culoare

Dimensiune: așa Cum se arată în imagine

Pachetul Include:

1x Tub de Silicon purtător de cuvânt

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Vest Biking

Adauga Comentariul Tau Acum