Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Anti-Alunecare Reglabil Picior De Vițel Targă Înclinație Bord Corpul Se Întinde Instrument Pentru Sport, Yoga, Masaj, Fitness Pedala De Targă

    (0) 0
(0 Recenzii)

561.58lei 224.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w21467

Nostru Slant Bord este perfect pentru tine.Cu un stand care este mult mai stabil și mai sigur, e rapid modelarea și nu este ușor să se rupă.3D magnet cap de masaj este potrivit pentru diferite părți ale corpului, și puteți alege echipamentul potrivit nevoilor tale.

Caietul de sarcini:

Nume: Multifunctional Întinde Bord

Material: PP+TPR+magnetic+din oțel inoxidabil alunecare rod

Dimensiune produs: despre 38x31cm/14.96x12.2 inci

Pedala dimensiuni: lungime de 30cm/11.81 cm, latime: aproximativ 13cm/5.12 inch

Produs greutate brută: aproximativ 1,75 kg

Produs greutate net: despre 1.53 kg

Singur produs dimensiune ambalaj: 38.8x31.8x8cm/15.28x12.52x3.15 inci

Lista De Ambalare:

1 buc * Puiul se Întinde de Bord

1 buc * Trageți coarda

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Reglabil Stretching: Nostru Slant Bord pentru Vițel de Stretching se mândrește cu un design ajustabil care poate glisați la stânga și la dreapta, acordarea flexibilitatea de a personaliza întindere.Este ușor de utilizat pentru orice nivel de fitness, și cu unghi larg de deschidere asigură un robust și poziție sigură pe orice suprafete.

2.Versatil Ajutor de Formare: Această placă de înclinat pentru vițel întindere este disponibil cu cordon de proiectare, care vă permite de a exercita în mod eficient muschii pe tot corpul și realiza rapid modelarea rezultate.

3.Flexibilitate Stăpânirea Noastră slant bord pentru vițel se întinde îmbunătățește flexibilitatea și gama de mișcare de eficient se întinde piciorul inferior mușchii și tendoanele.Realizate din inodor și eco-friendly material PP, e extrem de durabil și de lungă durată.

4.Stretch cu Confort: Ridica rutina de întindere la nivelul următor cu Tenta de Bord pentru Vițel de Stretching.La unghiuri de inclinare reglabile, 3D magnet cap de masaj, și magnetice ciocni de masaj oferă musculare profunde de activare, fără disconfort.

5.Nelimitat de Ajustare: Această placă de înclinat pentru vițel de stretching este potrivit atât pentru bărbați și femei, și pot fi adaptate pentru a satisface nevoile dvs. de fitness.Cu un 9-viteza reglabila de design, acesta vă permite să alegeți perfect echipamentul care se potriveste unghiul dorit și intensitate, făcându-l ideal pentru o gamă largă de persoane fizice și de obiectivele de antrenament.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum