Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Sac De Box Desktop Sac De Box Stres Buster Cu Ventuza De Masa Birou De Box Punch Ball Ventuza Reduce Tensiunea Jucarii

    (0) 0
(0 Recenzii)

92.03lei 62.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w28301

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou, de înaltă calitate!

Dacă vă place acest articol, vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte", Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă".Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^

DACA ati cumparat 2 buc si mai mult,veți obține un plus de 2% discount.

Informații Despre Produs:

1.Ușor de montat: proiectarea extinsă ventuza de bază permite să fie puternic adsorbite pe suprafețe netede materiale cum ar fi sticla, gresie, blaturi, etc., fără a fi nevoie de a utiliza șuruburi pentru a fixa la masa ta sau blat.Desktop Sac de box, de asemenea, vine cu o pompa de aer pentru umflarea baloanelor.

2.Făcute să dureze: Cu o înaltă calitate PU piele exterior și un arc făcut din mare elasticitate aliaj de oțel, acest desktop sac de box poate rezista repetate de perforat și rămâne stabilă datorită sale de-o bucată de ventuză de cauciuc.Textura sa moale asigură buna contact fără să se rupă.

3.Abundente Funcții: Acest desktop sac de box este o distracție și eficient mod de a îmbunătăți dvs. de box de performanță și de fitness.Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, care oferă o mare de reacție și durabilitate.Puteți crește box viteză și precizie, precum și mușchii.

4.Relaxare Ajutor: Îmbunătățirea starea ta de spirit și de a elibera emoțiile negative prin lovirea Desktop Sac de box.Spori încrederea în sine și capacitatea de reacție în timp ce te distrezi.Repara la orice suprafețe și de a exercita în timp ce de relaxare sau joaca cu copiii dumneavoastră.

5.Potrivit pentru Cadou: Cu acest desktop sac de box, te poți distra și relaxa de stresul de la locul de muncă, școală, sau acasă.Acesta este un cadou perfect pentru oricine care vrea să aibă parte de râsete și de divertisment cu colegii lor, prieteni, sau familie, indiferent de vârsta lor.

Acest Top de Masă Sac de box este perfect pentru cei care doresc pentru a elibera emoțiile negative și de a îmbunătăți abilitățile lor de box.Conceput pentru umflarea și construit pentru a dura mult timp, vă poate ajuta să crește viteza dumneavoastră și să se simtă mai bine.Dacă ești un boxer profesionist sau doar nevoie de o modalitate de a scapa de stres, aceasta geanta va fi un coleg minunat pentru tine.

Caietul de sarcini:

Material: PU+oțel aliaj+cauciuc

Dimensiune produs: despre 19x38cm/7.48x14.96in

Caracteristici: adsorbție puternic, recul mare, rezistenta la impact

Funcțiile produsului: sport și fitness/divertisment și de reducere a stresului/lovind și ventilare

Lista De Ambalare:

1* Sac de box pentru Birou

1* Pompa De Aer

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Ventuza Sac De Box
  • Tip: Saci De Nisip Categorie
  • feature1: Relief De Stres Sac De Box
  • feature3: Creatoare De Relief De Stres Mingea Multifunctional Amuzant Birou
  • feature2: PU Piele ventuza Desktop Sac de Box
  • Varsta: >8 Ani
  • Tip De Element: desktop sac de box cu ventuza

Adauga Comentariul Tau Acum