Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Fierbinte 2022 Mai Noi Căști Cauza Portabil Cablu De Date Pătrat Mini Husă De Depozitare Care Transportă Cazuri Smartphone Cască Saci Livrare Rapida

    (0) 0
(0 Recenzii)

0.54lei 0.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w21001

Caracteristici:

1. Design plin de culoare: colorat design face acest lucru pentru căști caz mai frumoase și pline de culoare, și multi-colorate, produse face mai ușor pentru tine de a găsi și de a distinge.Fermoare design face ușor pentru a deschide și închide, protejând căști și accesorii de umiditate, murdărie și praf.

2. Portabil dimensiune: exterior dimensiune de buretele care transportă caz este 75x75x28mm dimensiune de buzunar, și portabil dimensiune spațiul interior este mult mai potrivit pentru stocarea căști, dopuri de urechi, auditive și mai multe produse electronice.

3. Protecție excelentă performanță: de Înaltă calitate, cu fermoar coajă tare, PU piele de protectie exterior + interior catifea moale de pânză de protecție, praf, anti-drop, ușor de curățat.Grele, durabil si rezistent la apa nylon turnate de locuințe este construit elegant într-un design.

4. Pe scară largă Compatibile: buzunar earbud caz este perfect pentru stocarea de umplutura!Perfect pentru organizarea de căști și păstrarea căști, căști, USB, cabluri și alte accesorii de siguranță.Protejează lucrurile de la zgârieturi, praf și picături accidentale.

5. Articole de ambalare: Rapid și ușor atașa la rucsaci, genți de voiaj, genți, saci de aparat de fotografiat, curele și alte snap-pe articole.Compatibil cu Ecou Muguri adevărat wireless de anulare a zgomotului căști caz.Buna înlocuirea sau upgrade-ul pentru original pentru căști caz.

Descriere:

Designul colorat face acest lucru pentru căști caz mai frumoase și pline de culoare, și multi-colorate, produse face mai ușor pentru tine de a găsi și de a distinge.Fermoare design face ușor pentru a deschide și închide, protejând căști și accesorii de umiditate, murdărie și praf.

Caietul de sarcini:

Material: Etilen Acetat de Vinil Copolimer+PU

Dimensiune: 75x75x28mm

Tip: cutie de depozitare

Pachetul Include:

1 buc *Cutie de Depozitare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Material: PA+PE, Etilen-Acetat de Vinil Copolimer+PU
  • Tip: Saci De Depozitare, cutie de depozitare
  • Dimensiune: 75x75x28mm
  • Origine: China Continentală
  • CN: Guangdong
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Pliere, Aprovizionat

Adauga Comentariul Tau Acum