Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lemn Brățară Display Stand De Lemn Brățară Bijuterii Titularul Pătrat Caseta De Bijuterii Placa Reutilizabile Șirag De Mărgele De Lemn Pandantiv Vitrina Pentru Brosa

    (0) 0
(0 Recenzii)

7.42lei 3.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w71688

Acest lemn brățară titularul de afișare nu este doar o practică organizator pentru bijuterii, dar, de asemenea, un plus frumos la dumneavoastră acasă.Cu diverse opțiuni pentru a satisface diferite preferințe, puteți selecta modelul care se potriveste stilului tau.

Caietul de sarcini:

Material: lemn

Dimensiune: aproximativ 9,5*9.5 cm/3.74*3.74 în

Aplicabile: festivaluri, petreceri, magazine, decorațiuni interioare, etc.

Lista De Ambalare:

Lemn Brățară Titularul De Afișare*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Superb Artizanale: lemn brățară titularul de afișare este o capodoperă care afișează bratari cu finețe și eleganță.Ea are o naturală și forma elegant, la modă și design minunat, și o suprafață netedă și aspect frumos.

2.Delicat Casa Decoratiuni: Acest lemn brățară titularul de afișare oferă cu modele diferite pentru a selecta de la, fiecare cu un stil unic și sensul.Este nu numai un util organizator, dar, de asemenea, o superba casa de decor care completează spațiul tău.

3.Adapta pentru Bratara: Acest titularul de afișare vă permite de a pune bratara pe un stand cu un lemn natural de culoare, care se potrivește bine cu diverse cristale și arată stilul personal.

4.Reutilizabile Material: bratara titularul de afișare este realizat din material lemnos, care este rafinat și rafinat.Se evidențiază în calitate de brățări și reflectă gustul tau sau de personalitate.

5.Vast de Aplicare: Dacă doriți să adăugați eleganță și temperament de look de zi cu zi, sau ai nevoie de un cadou perfect pentru rude și prieteni, acest lemn brățară titularul de afișare este o alegere excelentă.Acesta poate ajuta, de asemenea, să vă organizați bratari frumos și convenabil.

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Tăvi De Stocare
  • Material: Lemn

Adauga Comentariul Tau Acum