Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Baie, Cadă, Toaletă Balustrada Apuca Bara din Oțel Inoxidabil 300/400/500Mm Anti-Alunecare, Duș Siguranță Mâner de Sprijin suport Prosop

    (3) 3.67
(3 Recenzii)

57.67lei 17.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18981

descriere

În condiții de siguranță și de înaltă calitate materiale: duș mâner din oțel inoxidabil, rezistent la apa, anti-rugină și durabil.O forta de tragere de până la 500 de lire sterline (aproximativ 226.8 kg) îi ajută pe oameni care au dificultăți în picioare pentru a menține echilibrul.Instalați duș mâner pentru a crea un mediu mai sigur cadă sau duș.

Anti-alunecare și de încredere: duș balustrada este proiectat cu design anti-alunecare și striate model, care este mai sigur decât cel obișnuit baie balustradă.Anti-alunecare funcție poate lucra în mod normal, chiar și în mâinile ude.Se poate proteja mai bine siguranța familiei tale.

Utilizarea în condiții de siguranță: baia Noastră balustrada are o capacitate portanta de 500 de lire sterline (aproximativ 226.8 kg), reducerea avarii accidentale cauzate de dezechilibrat toamna.Este mai convenabil pentru persoanele în vârstă, răniți, copii și femei gravide.Acestea sunt cele mai bune duș tije pentru persoanele în vârstă și femeile gravide.

Ușor de instalat: cadă și duș mâner sunt de design convenabil și dotate cu șuruburi de montare pentru o instalare ușoară.Ascuns de siguranță de instalare design permite o instalare simplă și sigură la orice unghi, astfel încât să puteți acoperi orice urât șurub cu gaură, și să continue să mențină tendința de curat cadă și duș.

Utilizarea pe scară largă: lungimea totală de duș mâner este de 16 inchi (aproximativ 40,6 cm).Potrivit pentru bai, scari, grupuri sanitare, coridoare, piscine, dusuri, cazi de baie, etc. Este foarte potrivit pentru persoanele cu handicap, vârstnicii, femeile însărcinate și copiii.Se pot organiza, de asemenea, haine, prosoape, etc

Culoare: argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiuni: 30cm/40cm/50cm

  • Numărul De Model: Baie În Condiții De Siguranță Apuca Bara
  • Origine: China Continentală
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip: Apuca Baruri
  • Apuca De Tip Bar: DREPT
image

Cumpărătorul

4
2023-12-11

“Totul în cadrul așteptat și convenite.”

image

Cumpărătorul

5
2024-01-10

“Livrare barbatii sunt ca burglarists, agresiv și nepoliticos.”

image

Cumpărătorul

2
2024-01-17

“L-am comandat de la 40 cm Ajuns la 30 de cm”

Adauga Comentariul Tau Acum