Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1BUC Body Femei Shapewear de Costume Deschis Picioare Slăbire Ascuțitor de Corp Lenjerie de corp Femei Salopetă Tunder Femei Shapewear Burtica

    (0) 0
(0 Recenzii)

80.03lei 40.02lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w21352

1BUC Body Femei Shapewear de Costume Deschis Picioare Slăbire Ascuțitor de Corp Lenjerie de corp Femei Salopetă Tunder Femei Shapewear Burtica

Descriere:

Tesatura nume: 80% nylon, 20% spandex

grosime:

Dacă există catarame: Da

Fără sudură sau nu: Da

Culoare: negru, culoarea pielii, maro

Caietul de sarcini:

80% Nylon, 20% Spandex

Importate

Trage-Pe închidere

Mână Spală Numai

【Dimensionarea Sfaturi】Urmați dimensiunea diagramă și măsura bust,talie și șold.Ați putea fi surprins de cât de "mic" body arată în 1 dată când încerca pe.Dar nu vă faceți griji, bodysuit este intenționat conceput cu super material elastic, astfel încât acesta va îmbrățișa în toate locurile potrivite!

Burtica de Control Body : Acest lucru fără sudură shapewear deține în sufletul tău, ridică-ți pieptul, și netezește abdomen.Sale șoaptă moale și fără sudură de construcții face ca acest sculptura bucată o necesitate pentru consolidarea organismului o forma naturala.

Confortabil Material: Curea full Body este facut din tesatura de înaltă calitate, ușor, elastic, și piele-friendly.Zona de sân este fabricat din materiale plasă respirabil, ușor și confortabil pentru purtare îndelungată.

Nici Sutien de Compresie Design: bretele Reglabile și nici sutien de compresie se potrivesc de design pentru toate cupe.Acoperire completă înapoi netezește partea superioara a spatelui.Snap închiderea la picioare pentru manevrare ușoară.

Ocazie: shapewear este invizibil sub haine de zi cu zi, din cauza sale fără sudură de suprafață, culoare de lumină.Puteți să-l purta oriunde cu orice îmbrăcăminte exterioară, cum ar fi pantaloni scurți, low-cut, bluze, fuste.Se potriveste Birou, Uzura de zi cu Zi, Somn, Petrecere, etc.

Pachetul Inclus:

1*Shapewear

  • Utilizarea: Nunta Casa
  • Fără sudură: Da
  • Origine: China Continentală
  • Material: BUMBAC
  • Grosime: Normal
  • Există o catarama: Da
  • Caracteristică: Mediu Prietenos
  • Stil: Clasic
  • Model: No

Adauga Comentariul Tau Acum