Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Zăpadă Remover Iarna Parbrizul Mașinii Deicer Zăpadă de Topire Agent Pentru Windows anti-îngheț Pentru Auto Fereastră Nici un Prejudiciu Lichid de Dezghețare

    (0) 0
(0 Recenzii)

20.10lei 13.08lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w18236

Puncte:

1.Eficient Deicer: Cu nu este nevoie de o racleta, nostru puternic de spray se topește zăpada și gheața în cel mai scurt timp.Rapid-penetrant formula economisește timp și efort.Urmăriți-l lucreze, deoarece înmoaie și se topește, fără nici o hassle!

2.Simplu de aplicat: punctul pur și Simplu, apăsați, și păzește-ne de Parbriz Deicer Spray face munca.Nu stergerea sau uscare este necesar.Formula noastra nu va afecta masini de cauciuc sau vopsea.

3.Asigurarea Vizibilității: parbriz deicer spray de gheață se topește și formează un film protector, oferind clară și neobstrucționată de conducere viziune.De asemenea, previne aburirea și re-condensului, asigurând o conducere în condiții de siguranță în condiții de iarnă dure.

4.Variabilă de Aplicare: Permite parbriz deicer spray ușor să se dizolve îngheț, zăpadă și gheață de la masina ta fereastră, de blocare, și oglinzi retrovizoare, precum și frigider.Conceput pentru toate modelele de autoturisme și tipuri de sticlă, nu răzuire este necesar.

5.Montaj Variabilă Locuri: în condiții de Siguranță și ușor de a topi gheața și îngheț pe vehicul parbriz în câteva minute, indiferent dacă sunteți acasă, locul de muncă sau școală.Perfect pentru persoanele ocupate, cu multi-scenariu are nevoie.

Acest puternic degivrare spray ține de sticlă clară, fără nici o ștergere sau uscare este necesar.Potrivit pentru toate tipurile de autoturisme si sticla, acest produs are un design puternic, care asigură vizibilitate chiar si in cele mai reci temperaturi.Perfect pentru utilizarea la domiciliu sau în aer liber!

Caietul de sarcini:

Numele: Parbriz Deicer Spray

Greutate: (aprox.)96g

Dimensiune produs: (aprox.)9.2*9.2*13.6 cm/3.62*3.62*5.35 cm

Lista De Ambalare:

1* Parbriz Deicer Spray

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

  • Tip De Material: Spray De Dezghețare
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Protecție La Îngheț
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Numele Modelului: Spray De Dezghețare
  • Caracteristici Speciale: Lichid De Dezghețare

Adauga Comentariul Tau Acum