Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Leather Cleaner Pentru Masina 500ml Piele de Îngrijire Spray Pentru Mașini Pentru Îndepărtarea Petelor de Covor Tesatura Tapițerie Și mult Mai Mult

    (0) 0
(0 Recenzii)

92.16lei 46.08lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w30036

Piele Scaun Auto Cleaner este un spray și ștergeți soluție care curăță și condiții piele scaune auto.Are o formula usoara, care nu deteriora pielea sau de a părăsi orice pata.De asemenea, împrospătează-ți interior masina cu un miros placut si un efect de durată.De asemenea, puteți folosi pentru a curăța volan și în alte părți din piele de masina ta.

Dimensiune: 8*8*20cm/3.14*3.14*7.87 cm

Capacitate: 500ml

Lista:

Leather Cleaner pentru Masina *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Non-colorare: Aceasta masina interior cleaner este sigur pentru piele și țesături, și să nu dăuneze interioare auto.Are o formula usoara, care elimină murdăria și petele fără a afecta calitatea suprafeței.

2.Curatare profunda: Aceasta masina interior curat pătrunde și ridică de pe toate tipurile de murdărie și pete de la masina ta e din piele, vinil, material textil părți, ceea ce le face să arate nou și mai proaspăt.

3.Fiabile și ușor: Aceasta masina interior curat oferă un efect de durată care restabilește masina ta sa o curat si mai proaspat condiții.Acesta are un comutator rapid care vă permite să pulverizați și ștergeți petele fără efort și fără probleme.

4.Utilizare multiplă: Aceasta masina interior cleaner poate ocupa orice suprafață, din material de piele la volan.Elimină murdăria și petele fără efort, da masina ta un parfum proaspat si un look nou.

5.Fără apă, fără bătaie de cap de curățare: Aceasta masina interior cleaner vă permite să pulverizați și ștergeți orice suprafata cu usurinta.Este perfect pentru a scoate praful, murdăria și petele de pe scaune, covoare, tablouri de bord și mai mult.

  • Origine: China Continentală
  • Element De Volum: Set De Curățare

Adauga Comentariul Tau Acum