Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

24buc 1/4 Inch prindere Hexagonal de Șurubelniță Suport din Aliaj de Aluminiu Suport Pic Breloc Universal Suport Biți Extensie Bara Rapidă

    (0) 0
(0 Recenzii)

218.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w17436

[Material de Aliaj de aluminiu] burghiul adaptor de priza este fabricat din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil material, care are o bună durabilitate, greutate redusa si durabilitate, asigurarea de viață sale de serviciu.Mingea puternic de blocare burghiu titularul poate transporta instrumente de foraj cu o greutate de până la 500g și ține burghiul de la care se încadrează cu ușurință.

[Rapidă Schimbare] De prindere hexagonal breloc extensia adoptă o ceașcă în formă de design, ceea ce face convenabil pentru tine de a organiza și de a înlocui burghie, oferindu-vă o experiență de utilizare plăcută.Suprafața netedă și detașabil bucșa poate preveni breloc extensie tijă de a cădea accidental, asigurarea siguranței operațiuni de mare altitudine.

[Robust și Durabil] șurubelniță bit holder este ușor, rezistent și durabil.De prindere hexagonal breloc se potrivește extensia de cele mai multe capete de șurubelniță.Universal 1/4inch rapid de prindere hexagonal și 1/4inch hex socket sunt compatibile cu o varietate de șurubelnițe electrice, portabile, masini de insurubat si de gaurit.

[Domeniul de aplicare] 1/4inch rapid de prindere hexagonal și 1/4inch hex socket permite o utilizare ușoară a diferitelor frecvent utilizate 1/4 biți.Este potrivit pentru cele mai multe, electrice, burghie, portabile, vârfuri de burghie și vârfuri de burghie, precum și T20 T25 burghie.

[Post-vânzare] Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să luați legătura cu noi, echipa noastră de service vă va oferi cu un profesionist și servicii satisfăcătoare.

Nume Produs: 1/4 Inch Prindere Hexagonal Șurubelniță Bit Holder

Material: Oțel Inoxidabil, Aliaj De Aluminiu

Culoare: Multi-Culoare Mixt

Dimensiuni: 1/4 inch hexagonal

Note:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

24×1/4inch prindere Hexagonal Șurubelniță Bit Holder

4×Carabină

Burghiu Adaptor De Priza,Suport Biți ,1/4 Inch Prindere Hexagonal De Biți Șurubelniță Suport Extensie Bara ,Burghiu Extensie Soclu Bar

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Mâinile DIY

Adauga Comentariul Tau Acum