Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Gunoi de Eliminare Unjamming Cheie de Argint Gunoi Instrument Cheie Pentru Gunoi

    (0) 0
(0 Recenzii)

78.18lei 57.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w29228

1 BUC Gunoi de Eliminare Unjamming Cheie de Argint Gunoi Instrument Cheie Pentru Gunoi Funcția: gunoi cheie este un instrument bun.Ajuta rapid și eficient elimina blocajul în gunoi tratament și draga reziduurile alimentare.

Economisi bani și timp: Cu acest argint gunoi instrument cheie, nu mai trebuie să-și petreacă o mulțime de bani pentru a repara conducta de apă, nu salva numai bani, dar, de asemenea, salva probleme de a găsi pe cineva pentru a repara.

Ușor de utilizat: gunoi procesor dezasamblează cheie și inserții de a trata rotorului, și este ușor de a deschide orice carte.Utilizatorii pot curăța cu ușurință blocaj de gunoi procesor din partea de sus a chiuvetei fără a fi nevoie de a face cu un blocaj de mai jos gunoiul procesor.

Materiale: gunoi de presă cheie adoptă structura de metal, care nu este ușor de rugină și este solid și durabil.Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji despre a fi deteriorate cu ușurință atunci când este utilizat.Volum mic și ușor pentru a stoca.

Culoare:argint

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

1 x gunoi de tratament de reparare cheie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: retemporel

Adauga Comentariul Tau Acum