Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

VR Căști de protecție pentru Îmbunătățirea Sunetului VR Căști de protecție Capac de Protecție Cupe Ureche Eficiente pentru Căști de Extensie Capac Ergonomic Design Pentru Sunet

    (0) 0
(0 Recenzii)

111.18lei 75.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w15486

Experimentați un nou nivel de imersiune cu VR căști de protecție.Bucurați-vă de un sunet clar de cristal și efecte realiste de sunet, fără nici o interferență.Nostru căști au fost proiectate cu anti-interferențe tehnologie și adoptă un design ergonomic pentru confortul dumneavoastră.Le-a înscenat nevoie de doar câțiva pași simpli.

Caietul de sarcini:

Nume produs: VR-Cască antifoane

Culoare: Alb

Material: ABS

Atribut: Casti accesorii

Greutatea netă: aproximativ 180g

Greutate cu ambalaj: aproximativ 180g

Dimensiune produs: (aprox.)17.5*5.7*5.2 cm/6.89*2.24*2.05 cm

Dimensiunea ambalajului: (aprox.)20*8.5*6.2 cm/7.87*3.35*2.44 cm

Lista De Ambalare:

VR Căști antifoane * 2

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Realiste Efecte Audio: Ridica experiență realitate virtuală cu VR Căști antifoane' calitate excepțională a sunetului.Realizate din materiale excelente, nostru căști oferta de top-notch confort și izolare fonică.Bucurați-vă de cristal-clar efecte audio, delectându-vă într-o lume cu totul diferită: exclusiv cu VR antifoane.

2.Sunet captivantă: Îmbunătățirea VR gameplay-ul cu aceste căști VR care sporesc cască audio dincolo de ceea ce ai crezut că a fost posibil.Avansată tehnologie de reducere a zgomotului blocuri de sunete externe, oferind o experiență de joc captivantă.

3.Diferite Utilizari: ideal VR imersiune, alegem antifoane pentru VR.Cu anti-interferențe de design, nu va fi supus la imixtiuni externe și tulburări, și pot cufunda pe deplin-vă în jocuri sau divertisment, fără nici o distragere.

4.Design Ergonomic: Ridica experiență VR cu căști care oferă confort de neegalat.Proiectat ergonomic, acestea se potrivesc perfect în jurul capului, fără a provoca oboseală sau de presiune, chiar și în timpul perioadelor lungi de utilizare.Ușoare și de anulare a zgomotului, acestea vă permit pentru realitate virtuală cu imersie fără distragere sau disconfort.

5.Efort de Configurare: începeți în câteva minute cu VR Căști antifoane Accesorii.Pur și simplu urmați instrucțiunile pentru un mod rapid și hassle-free de instalare.

  • Compatibil Marca: Pico 4
  • Nume De Brand: onscersoco
  • Tip: PAD
  • Origine: China Continentală
  • Model Compatibil: Pico 4

Adauga Comentariul Tau Acum