Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Computerul de Zbor E6B Aviației Plotter Circulară rigla de calcul Utilizate În Aviație de Formare de Zbor

    (0) 0
(0 Recenzii)

389.34lei 264.77lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w19521

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Computerul de zbor E6B este o formă circulară, rigla de calcul utilizate în aviație și una dintre foarte puținele analogice de calcul dispozitive în utilizarea pe scară largă în secolul 21.

Aceste computere zbor sunt folosite în timpul de planificare a zborului (de la sol înainte de decolare), pentru a ajuta la calcularea combustibilului arde, vântul de corecție, timp pe drum, și alte elemente.

În aer, computerul de bord poate fi folosit pentru a calcula viteza la sol, estimat de combustibil arde și actualizate ora de sosire estimată.Partea din spate este conceput pentru vânt vector soluții, și anume, determinarea cât de mult vânt afectează una e viteza și cursul.Ele sunt frecvent menționate de către porecla de "fluiera roata".

Manual E6B rămâne popular cu unii utilizatori, și, în unele medii, mai degrabă decât cele electronice, deoarece acestea sunt mai ușoare, mai mici, mai puțin predispuse la rupere, usor de utilizat cu o singură mână, mai rapid și nu necesită energie electrică.

Deși digitale E6Bs sunt mai rapid de a învăța inițial, multe școli de zbor încă nevoie de elevii lor să învețe pe mecanic E6Bs, și pentru FAA pilot examene scrise și checkrides piloții sunt încurajați să își aducă mecanice E6Bs cu ei pentru calculele necesare.

Detalii produs:

Categorie Produs:

Suprafața scară vector conducător de zbor conducător militar pilot conducătorul de zbor de măsurare conducător de zbor E6B de formare conducător

Număr produs: E6B

Material: Plastic

Culoare: Așa Cum Se Arată

Dimensiune: 10.03X5.71X0.39 Inch

Domeniul de aplicare:

Pilot de formare, stagii, masini de gaurit

Conținutul Pachetului:

1 x buc e6b

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: peladn

Adauga Comentariul Tau Acum