Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Firma Portabil Pentru Bagaje Lacăt Aliaj De Zinc De Securitate 3 Combinație De Călătorie Valiza Depozitare De Securitate Parolă De Blocare

    (0) 0
(0 Recenzii)

21.55lei 19.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14835

**Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărături**

nava sfaturi:dacă se amestecă scopul este de pana la 10usd în nava noastră, vom face upgrade nava de servicii cu china air mail la toată țara ,(epacket pentru statele UNITE ale americii).dacă nu pana la 10usd , nava cum este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.china air mail și epacket sunt mai rapide decât China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.

după cumpărare ,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj la culoare sau ce model vrei ,dacă nu ,nava aleatoriu,

Nume:catarama carabiner de blocare resetabile combinație lacăt în formă de arc de alpinism de călătorie de blocare parola

Material: Aliaj De Zinc

Culoare: Argint \ Albastru \ Verde \ Rosu/ Auriu , te rog spune-mi ce vrei, dacă nu, nava în mod aleatoriu, multumesc

Descriere:

1.Îl puteți folosi pentru a bloca genti, agende, e-mail, rucsac, geanta, sertar, etc, Niciodată de-a face cu o mulțime de o mulțime de grele cheile!

2. Această parolă de blocare poate fi schimbat la trei numărul, de dimensiuni mici, manoperă fin, robust si durabil; lucrări de design din metal de blocare fără cheie poate bloca elemente.

3.Elemente de moda, design modern, de bună calitate, aspect frumos, comod si practic.

4.nu numai decoratiuni, jucarii educative, dar, de asemenea, de securitate, un multi-scop; culori luminoase, frumos și durabil, usor sa se crape și mai fiabile.

setați parola dvs. personale după cum urmează:

1. Parola este setată la 000 să se deschidă.După ce deschideți dispozitivul de blocare, utilizați un pix sau un stilou să faceți clic pe butonul mic în blocare, și nu se mișcă, și apoi rândul său, digital volan pentru a seta parola pe care ați selectat, astfel încât numărul de litere împreună indicator de linie, eliberați butonul, se va reveni la poziția normală, și apoi rândul său, digital roata la întâmplare.parola este blocat.

2. După ce găsiți parolele numărul de pe digital volan, și toate dintre ele trebuie să fi stat pe o linie, vă rugăm să trage, și apoi de blocare este deschis

3. Amintiți-vă noua ta parola, schimba parola, dacă este necesar, repetați pașii de mai sus.

Bun venit wholesale și personalizate!Toate produsele de Peste 500 $ Poate fi amestecat cu ridicata (mixt nava va ușor ieftine). (Dacă pentru mai mult, mai mult preț preferențial).

În alte țări, vă rugăm să contactați vânzătorul consult detaliat prețurile de livrare

Bine ati venit la en-gros sau Personaliza

suntem profesional de sport magazin de produse.

Transport:

1. Dacă adresa este neconfirmate că nu vom fi facuti responsabili pentru asta.Este foarte sigur ușă în ușă de serviciu, cel mai ării niciodată probleme cu vama. (Vă rugăm să lăsați telefonul în scopul de a permite e-mail personal se conecteze cu tine) dacă adresa dvs. este aparținut "altă țară", vă rugăm să vă conectați cu mine să știi despre detalii ale navei costa.

2.în condiții normale, china air mail este de aproximativ 9-18 zile lucrătoare.Dar poate fi vorba de 45days, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

3.în mod normal, EMS e-mail de aer este de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dar poate fi de aproximativ 30 zile, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

4.pentru china air mail, nu este primit după aproximativ 18bussiness zile, pentru EMS air mail, nu este primit după aproximativ 13 bussiness zile, vă rugăm să conectați cu noi, lasă-ne să ne întrebăm chinez oficiul poștal pentru a verifica în detaliu .îmi pare foarte rău pentru a-i provoca neplăceri, vă mulțumesc

Afacerea noastră de Garantare

1.Cumpărătorul este capabil de a returna in termen de 7 zile dacă nu-ți place.Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la data de livrare pentru a obține Autorizație de Retur inainte de a returna produsul în caz contrar, revenirea va fi respins.

2.Transportul si manipularea este nerambursabil.

3.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

4.Pentru a solicita un retur va rugam sa ne contactati

5.Toate retururile trebuie să însoțească ambalajul original si include toate accesoriile de care a însoțit transportul.Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvate nu sunt respectate.

Tag-uri: de zinc din aliaj de depozitare cu lacat, aliaj de zinc valiza de călătorie, Aliaj De Zinc Parola De Blocare, În aer liber, instrumente.

  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: XUANGOUXGCN
  • Dimensiune: M

Adauga Comentariul Tau Acum