Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Portabil-Umezeală Picnic Mat de Fotografiere în aer liber Mat Anti-Alunecare față-verso Psihiatru Portabil Multifunctional Camping Mat

    (0) 0
(0 Recenzii)

158.98lei 108.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w31021

Descriere:

Caracteristici:

Material durabil: Nostru în aer liber, de formare de fotografiere saltea este fabricat din nailon rezistent la apa material, asigurându-se o utilizare de lungă durată în condiții meteorologice diverse.Acesta poate fi folosit pentru gama de fotografiere , oferind un confortabil și suprafață stabilă pentru scopul și trage cu precizie.

Usoare si Portabile: rola de fotografiere mat este proiectat pentru a fi ușor și ușor de transportat.Acesta poate fi suflecate și fixate cu catarame, ceea ce este convenabil pentru transport și depozitare.

Non-Alunecare și Sigur: Nostru de formare de fotografiere pad dispune de un design față-verso, cu o suprafață anti-alunecare, oferind stabilitate și prevenind alunecarea în practică de fotografiere.Acest lucru asigură că vă puteți menține o pozitie stabila, în timp ce scopul și de fotografiere, sporind precizia și performanța generală.

Design Multi-funcțional: Acest roll-up fotografiere mat dubleaza ca un multifunctional camping pad.Acesta poate fi folosit ca o zonă de ședere confortabilă sau întinsă suprafață în timpul activități în aer liber, făcându-l un accesoriu versatil pentru excursii de camping.

Dimensiuni Ample: Cu dimensiuni generoase, acest fotografiere mat oferă o mulțime de spațiu pentru shootere confortabil să se întindă și scopul, consolidarea fotografiere de precizie și stabilitate.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din cauza diferite de afișare și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

Se desfășoară dimensiune: 200*75cm

Roll-up dimensiune: 11.5*19.5 cm

Greutate: 600g

Pachetul Include:

1 * Fotografiere De Formare Mat

  • Material: TPU Nailon
  • Origine: China Continentală
  • Activitate În Aer Liber: Tabara
  • CN: Guangdong
  • Numărul De Model: 1044406

Adauga Comentariul Tau Acum