Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gel De Curățare Pentru Mașina Detaliază Gel De Curățare Universal Aspirator De Praf Detaliază Chit Auto De Aerisire A Filtrului De Aer Auto De Aerisire Interior

    (0) 0
(0 Recenzii)

28.79lei 14.39lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14774

Descriere:

Gelul de curățare este proiectat pentru a curăța mașina guri de aer, volane, console, panouri, compartimente de depozitare, suporturi pentru pahare, mânere uși, tablouri de bord și alte greu accesibile spatii.De asemenea, este reutilizabil, până când acesta devine mai inchisa si nu absoarbe praful.

Caietul de sarcini:

Nume: Gel De Curățare Mașină

Material: spumă, pulbere, apă, pastă, pastă

Lista De Ambalare:

1*gel de curățare Mașină

Notă:

Acest produs nu ar trebui să fie depozitate la temperaturi ridicate.Gelul de curățare este ușor de hidrolizat la o temperatură ridicată pentru o perioadă lungă de timp, făcându-l aproape la o stare lichidă, ceea ce face imposibil de a lucra.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Economii de costuri】Poate fi folosit de mai multe ori, până când culoarea masinii detaliu gel este întunecată.Mașină de Curățare Noroi vă ajută să economisiți bani prin eliminarea necesității pentru frecvente livrările de curățare.

2.【Nu a Murit nici un Colț de Curățare】Comparativ cu mașină obișnuită instrumente de curățare, acest Gel de Curățare pentru Mașina de Detaliere este mai moale și mai ușor pentru a curăța mizeria în fisurile din mașină și alte greu accesibile spatii.

3.【Non-lipicios Mâinile】Masina Gel de Curățare realizate din spumă, pulbere, apă, pastă, și inserați codul este ecologic și inofensiv pentru mediu.Ce e mai mult, nu e lipicios și poate fi ușor aspirate.

4.【Ușor să Utilizați】Ia-o mică bucată de Praf de Curățare Gel si frecati-înainte de utilizare, apoi apăsați încet gel de curățare într-o firmă de suprafață, cum ar fi o mașină de aerisire, și apoi încet , praful va fi luat de gel.

5.【Gamă largă de Aplicații】Auto Curatare Chit este utilizat pe scară largă în case și birouri, precum pervazuri, imprimante, ventilator, grill, calculatoare, telecomenzi TV și mobilier.Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a curăța praful din interiorul masinii.

  • Origine: China Continentală

Adauga Comentariul Tau Acum