Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ghidon Manusi Impermeabile Bicicleta Mână Mai Calde Ciclism Manusi Universale De Iarnă Mănuși Cu Benzi Reflectorizante Pentru Biciclete De Munte

    (0) 0
(0 Recenzii)

55.04lei 35.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14238

În căutarea pentru o modalitate de a rămâne cald și uscat pe motocicleta sau bicicleta de munte?Uită-te nu mai departe decât Ingrosata Catifea Ghidon Motocicleta Mufe!Realizate din vânt și rezistent la apa material, aceste mufe sunt concepute pentru a vă menține confortabil, indiferent de vreme.În Plus, cu o noapte de proiectare de siguranță și nu sunt necesare instrumente pentru a instala, sunt completarea perfectă pentru orice rider gear.

Nume: Ghidon Mănuși

Greutate: 200g

Dimensiune produs: (aprox.)21*27*1.5 cm/8.27*10.63*0.59 cm

Material: piele + plus

Lista De Pachete:

Ghidon Mănuși * 1 Pereche

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Iarna Caldura: Răsfățați-vă într-un confortabil și confortabil în timpul ierni cu ghidon mănuși care oferă cald protecție de la frig.Îngroșat și catifelat material ține-ți mâinile izolate în timp ce vă bucurați de călătorie.

2.Vreme Rezistente: indiferent de vreme, ne ghidon mănuși se va bloca în mod eficient vânt, ploaie, zăpadă și cu impermeabil din piele exterior.Vei fi capabil pentru a menține mâinile uscate și plimbare cu încredere, în timp ce, de asemenea, stau confortabil datorită vânt și rezistent la apa de design.

3.Hassle-free de manipulare: Nu mai dibuit cu mănuși!Aceste ghidon mănuși sunt o briza pentru a instala sau elimina și nu necesită unelte.Fixați-le în condiții de siguranță cu două panglici colorate și bucurați-vă de cald, uscat plimbari.

4.Versatil Compatibilitate: Ridica în condiții de siguranță și confortabil ciclism experiență cu aceste ghidon mănuși compatibil cu diferite modele de masini, de la electric la grăsime biciclete.Merge orice teren fără griji și să se adapteze perfect la preferințele dumneavoastră.

5.Mai sigur Noaptea Plimbari: Bucurați-vă de o vizibilitate sporită în timpul întuneric se împacă cu aceste ghidon mănuși, conceput cu benzi reflectorizante pentru o mai bună noapte de siguranță.

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: BUMBAC

Adauga Comentariul Tau Acum