Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Iarna Ghidon Bicicleta Mănuși 2 BUC Motocicleta Gros Cald Ghidon Grip Mănuși de Vânt Impermeabil de Iarna Fierbinte a Proteja Mănuși

    (0) 0
(0 Recenzii)

93.39lei 46.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w14270

Puncte:

1.Witthout Deget de Compresie: Ridica iarna plimbari cu aceste elegant și comod de trei-dimensional ghidon motocicleta mănuși.Opera bicicleta cu usurinta si confort, fără nici un deget de compresie.Bucurați-vă de îmbunătățirea dexteritate păstrând în același timp mâinile calde și agil.

2.Hidrofob Scut: Scut mâinile de umiditate în timp ce de echitatie în umed și condiții de iarnă cu impermeabil ghidon mănuși.Nu se tem de umiditate penetrare, mâinile tale și să rămână uscat și protejat.

3.Confortabil și Cald: Cu o garnitură de pluș catifea pentru un plus de caldura si confort, aceste motociclete pe ghidon mănuși oferă vânt și impermeabil de protecție de la elemente.Moale și confortabil, ei vor menține mâinile calde în timpul orice plimbare.

4.Îmbunătățită de Control: Cu gaură precisă poziții care nu a bloca butoanele, nostru ghidon mănuși permite funcționarea fără efort a diferitelor funcții.Ia avansate de precizie în timp ce de cotitură, de frânare și accelerare.

5.Compatibilitate: Spori experiența dumneavoastră de echitatie cu aceste universal se potrivesc ghidon motocicleta mănuși.Ele pot fi ușor de instalat pe o gama larga de modele, inclusiv scutere, încălecat motociclete și alte vehicule electrice - perfect pentru orice tip de bicicleta.

Descriere:

Bara de Mănuși sunt foarte eficiente mănuși impermeabile perfect pentru călare pe motociclete.Cu material moale si confortabil, acestea vă permit să funcționeze mai convenabil în timp ce de echitatie.Exact gaura poziții asigura acces usor la controale, de a face acest lucru trebuie să-au accesoriu pentru orice rider.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Ghidon Motocicleta Mănuși

2.Material: poliester + pluș

3. Culoare: Negru

4. Dimensiune: dimensiune Gratuit

5. Modele aplicabile: vehicule electrice/scutere

Lista De Ambalare:

Ghidon motocicleta Mănuși x 1 pereche

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este

a arătat în imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

  • Gen: Unisex
  • Tip De Element: Mănuși
  • Origine: China Continentală
  • Material: Piele

Adauga Comentariul Tau Acum