Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Modernă cu LED-uri Lampă de Perete Noptiera Dormitor Aplicatiile Tranșee Cu Comutator USB Interior Bordura Home Hotel Lumini de Perete(Fara Becuri)

    (0) 0
(0 Recenzii)

238.10lei 154.77lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w12331

CONVENABIL de A FOLOSI: Acest lucru se concentreze pe noptieră lumina are o tesatura lampă de perete și un reflector cu brațul leagăn, este convenabil pentru a ilumina camera.Echipat portul USB este o crea design pentru încărcarea dispozitivelor electronice în timp ce sunteți de lectură.

SECTIONALIZED SWITCH-uri: accentul noptiera de lectură lampă de perete a două switch-uri care pot lampa de control lumina reflectoarelor și separat, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji cu problema pe care o ai de a deschide două dintre ele sau aproape tot de pe ei.Ai putea alege una dintre ele sau toate.

GOOSENECK FLEXIBIL: Acest lucru se concentreze pe noptiera de lectură lampă de perete are un braț leagăn, gooseneck flexibil lumina reflectoarelor este pentru tine pentru a regla unghiul și direcția de care ai nevoie, face o mai concentrată de iluminat, fără a deranja familia ta.

MATERIAL DURABIL: șasiu și switch-uri adopte metal de înaltă calitate, rezistenta la coroziune, de lungă durată și durabile.mare de transmisie a luminii, nu este ușor de a plâns, nu burr, ușor de curățat.

Domeniul de APLICARE: Această noptieră lampa de perete este potrivit pentru dormitor, living, pat și în alte locuri unde este nevoie de lumina, se poate oferi un confort de iluminare pentru tine de a lucra, de studiu, de lectură.

Caietul de sarcini:

Tip: LED Noptiera de Lectură Lampă de Perete (Nu include becuri)

Cantitate: 1 buc

Material: metal + pânză

Culoare: alb + argintiu

Modul: Lampă de Perete cu Port USB și Unul Reflectoarelor

Cap De Lumină Tip: E27

Sursa de lumina Tip: LED

Tensiune de alimentare: 85-240V

Temperatura de culoare: 3000K

Distanta de perete: 21.0 cm/8.3 inch

Toată Lumina Înălțime: 45.0 cm/17.7 inch

Lampă Capac Dimensiuni: 17.0 * 17.0 * 17.0 cm/6.7 * 6.7 * 6.7 in (L * W * H)

Conținutul Pachetului:

1 * LED-uri Lampă de Perete

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală
  • Certificare: NICI unul

Adauga Comentariul Tau Acum