Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cameră de interior, Lumina la fața Locului Tavan Suprafață Anti Orbire Fier de Locuințe LED lumina Reflectoarelor

    (0) 0
(0 Recenzii)

37.53lei 18.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: w17127

Cameră de interior, Lumina la fața Locului Tavan Suprafață Anti Orbire Fier de Locuințe Descrierea Produsului LED lumina Reflectoarelor

SCENE IMAGINI

Despre Feedback-Ul:

(A)Ne va da feedback-ul cumpărător după scopul finit;

(B)Suntem cu scopul de a oferi cele mai bune servicii pentru toți clienții, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul și sugestie este foarte important pentru noi și alți cumpărători.Odată ce aveți orice probleme vă place, sunteți binevenit să contactați pentru o soluție înainte de a părăsi feedback-ul rău.

Despre Returnare Și Rambursare:

(A)Dacă cumpărătorul vrea să se întoarcă la elementele a ordonat care nu are nimic de-a face cu calitatea, el va fi responsabil pentru daune sau pierdere atunci când a trimite produsul înapoi.Si va vom returna IMEDIAT după ce vom primi.

(B)cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele, cu excepția pentru probleme de calitate sau element greșit.

Despre Semnătura & Returnare Și Rambursare:

(O)Vom semna acordul cu cele mai multe companii de livrare,așa că, dacă elementul de comanda este fragil sau ușor având o problemă, vă rugăm să verificați coletul în fața operatorului de transport înainte de a termina de semnare și să ia fotografii ca dovadă cu care ne-am putea cere despăgubiri de la compania de livrare.

(B)Vom retrimite un nou ansamblu de obiecte(sau părți)sau de restituire pentru tine, dacă veți obține un element incorect, element rupt sau lipsește piese de la noi.

(C)După primirea elementului apoi găsi că nu este ceea ce într-adevăr, ai putea întoarce la noi, dar elementul trebuie să păstreze în stare bună, și trebuie să-mi permit taxele de transport.

  • Este De Becuri Incluse: No
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: JOYINLED
  • Certificare: ce

Adauga Comentariul Tau Acum